A világ leghosszabb házassága: 82-dik házassági évfordulóját ünnepelte a 108 éves férj és a 105 éves feleség!

Duranord és Jeanne Veillard  82 éves házasok! Duranord a hétvégén ünnepli 108-dik születésnapját, a felesége májusban töltötte be 105-ik életévét.

A férj 1907-ben született Haitin, a későbbiekben jogot tanult, majd 1932-ben feleségül vettet Jeannet. Ebben az évben választották meg Franklin D. Roosevelt-et is. Hosszú házasságuk ideje alatt 5 gyermekük született.

1968-ban a férfi elvesztette a munkáját, ekkor költöztek az Egyesült Államokba. Laboratóriumi technikusként dolgozott, egy kórházban, majd visszavonult.

Duranord már majdnem vak és nagyot is hall, de ez nem akadályozza meg abban, hogy még most is víg kedélyű legyen és viccelődjön.

Ő és a felesége már csak akkor hagyják el a házat, ha orvoshoz kell menniük, de akkor is segítségre van szükségük, egyedül már nem tudnak járkálni. Ettől függetlenül teljes mértékben élvezik az életet és nem hagyják el magukat.

A pár egyik fia, a 62 éves Vely Veillard azt mondja, hogy az apja mindenre emlékszik, kitűnő memóriája van. A pár még most, 82 év házasság után is boldog és hálás, hogy megélhették ezt a kort. – adta hírül usatoday.com.