Egy férfi intelligenciájáról sokat elmond, hogy hogyan bánik a nőkkel

Nem vagyunk egyformák. Minden nőnek megvan a saját maga preferenciája, amikor párt választ magának, belső és külső jellemzőkre vonatkozóan egyaránt. Egy dologban azonban minden nő egyetért: olyan férfire vágynak, aki tiszteli a nőket – írja a tudasfaja.com.

Lehet egy pasi izmos, kidolgozott testű, őrületesen jóképű, vagy vagyonos, ha a belső tulajdonságaival gondok vannak, hamar szertefoszlik a rózsaszín felhő. Az a férfi, aki a pénzére, autójára, munkahelyi beosztására, vagy egyéb külsőségekre veri a mellét, és a nőkben is csak a külső szépséget látja meg, valamint nem adja meg az elvárható tiszteletet, nem intelligens.

Természetesen elsőre a külső dominál, azzal tudjuk megfogni a másikat, érdeklődést ébreszteni benne. Azonban csak ebből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, és azt gondolni, megtaláltuk a szőke herceget fehér lovon. A fellángolások fontosak egy kapcsolat elején, de ahhoz, hogy hosszú távon partnerre, társra leljünk, olyan férfire van szükség, aki bebizonyítja, hogy megbízható, lehet rá számítani, és segít, ha kell. Természetesen ugyanezeket neki is éreznie kell velünk kapcsolatban. Ha azt érezzük, hogy a férfi számára semmi más nem kell, csak mi, akkor jól választottunk.

Egy igazi férfi intelligens, és intelligenciáját hűen tükrözi az, ahogyan a nőkkel bánik. Egy ilyen férfi tiszteli édesanyját, lánytestvéreit, párját, annak rokonait, barátait. Tisztelettel fordul a nőkhöz, ami még véletlenül sem egyenlő a folyamatos flörtöléssel!

Egy ilyen férfi kedves, kiegyensúlyozott, és magabiztos. Nem fél őszintének lenni, mert tudja, hogy még ha konfliktus is alakul ki, képes lesz azt higgadtan kezelni. Egy érzelmi intelligenciával bíró férfi nem tart egyszerre több vasat a tűzben, nem taktikázik, és nem fél az elköteleződéstől, a közös jövő tervezésétől sem. Egy ilyen férfivel a párkapcsolat egyben szövetséget is jelent, melyből akár egy boldog család is lehet a későbbiek folyamán. Képes úgy szeretni partnerét, hogy attól a nő, és ő maga is jobb emberré válik.

Az ilyen férfiak és nők alkotják a legboldogabb párokat. Az ő kapcsolataikra szokták azt mondani, hogy romantikus filmbe illő. Ne gondoljuk, hogy nem válhat valósággá! Merjünk önmagunk lenni, és ne érjük be kevesebbel!