Milyen férjed van a horoszkóp szerint?

A horoszkóp sok mindent elárul rólunk. Ma megmutatjuk, milyenek a férjek, a csillagjegyük szerint.

Bak

Ő egy megbízható férj, ha már a férjed. Egy Bak férfit meggyőzni arról, hogy megházasodjon nem könnyű dolog, de ha ez sikerült akkor biztos lehetsz benne, hogy van melletted egy szuperhős, egy stabil ember.

Vízöntő

Kényelmes férj, optimista, elsüllyeszthetetlen olyan értelemben, hogy nem úszik egy irányba sem. Másrészt pedig, ha hagyod, hogy kitalálja a zseniális ötleteit amelyek soha nem fognak megvalósulni, akkor ő nem sok vizet fog zavarni az életedben, nem fog panaszkodni, nem kér semmit, megeszi a tegnapról maradt levest is és még össze is mosogat.

Halak

Elvárásokkal teli férj. Mindent egy időben akar, egy ilyen férfi mellett csak akkor tudsz normális életet élni, ha olyan vagy a számára mint egy gondoskodó anya. Gondoskodó és szigorú, erre sokszor szüksége van.

Kos

Az ideális férj, habár ő a valóságban visszahúzódó. Nem árt, ha egy erős nő van mellette. Kitartó és dolgos, de fontos, hogy motivált legyen, ezért a feleségének hatalmas szerepe van abban, hogy milyen is lesz vele az élet.

Bika

A házias férj, mindent a családjáért és a gyerekeiért csinál, ő soha nem fog elárulni és megcsalni téged. Hazahozza a fizetését, mindenféle finomságot és ajándékokat vásárol. Hűséges, lojális, de néha elviselhetetlen is tud lenni.

Ikrek

Ő a kiszámíthatatlan férj, úgy tűnik, hogy van, de ugyanakkor nincs, vagy egész egyszerűen hirtelen egy másik nő férje lesz. Az Ikrek jegyében született férfiakkal gyakran előfordul az ilyen eset. Ameddig a te férjed addig soha nem fogsz unatkozni mellette, néha túlságosan is szórakoztató.

Rák

Ő egy példás férj, elsősorban eltartja a családját, aktívan részt vesz a gyerek nevelésben és a házimunkától sem fél. Másodsorban pedig szereti és félti a feleségét, vigyáz a gyerekekre, ideálisan viselkedik. Az igazság az, hogy hajlamos ellustulni, ha ezt a feleség hagyja.

Oroszlán

A védelmező férj, ő úgy vigyáz a feleségére mint egy gyerekre, kényezti őt és ajándékokkal halmozza el, a tenyerén hordja. Ha az Oroszlán nem kap elegendő dicséretet amikor neki arra szüksége van akkor el hervad mint egy virág.

Szűz

A nevelő férj, ő mindig próbálja újra nevelni szeretett feleségét, általában nem jár sikerrel. A Szűz mindig a legtehetetlenebb esetben nősül és olyan boldogan élnek együtt a feleségével.

Mérleg

A romantikus férj, nála nem számít az, hogy milyen régóta nős, ő minden nap elmondja a feleségének azt, hogy mennyire szereti őt, rózsát ajándékoz neki, ágyba viszi a kávét, minden különösebb ok nélkül meglepi a feleségét különböző ajándékokkal, de azt soha nem tanulja meg, hogy elmosogasson maga után.

Skorpió

A zsarnok férj, két vélemény létezik az övé és a hibás. Ha a felesége téved akkor rögtön dühös lesz. Tulajdonképen nincs szükség arra, hogy korrekt legyen a véleményed, az a fontos, hogy inspirálva fejezd ki magad.

Nyilas

Az univerzális férj, ő az a férfi aki illik bármelyik nőhöz: romantikus, praktikus, a legjobb apa akivel könnyű és jó együtt élni. Az igazság az, hogy mindez addig a pillanatig marad így, ameddig a Nyilas eldönti, hogy már nem bírja ezt a kapcsolatot mert unalmasa számára.