Agyvérzése óta először állt kamera elé Sas József

A BEST magazin Facebook oldalán jelent meg az a rövid videó, melyben Sas József üzen az érte aggódóknak. A népszerű humorista azt mondja, „szinte nincs is más, amit a családomnál jobban szeretek, kizárólag a nézőket.” – írja az index.hu.

Mint ismert, Sas Thaiföldön kapott agyvérzést még az év elején, állapota stabilizálódása után betegszállító repülővel hozták haza márciusban. Ezután a Szent János Kórházban kezelték, nem sokkal később Budakeszire szállították, majd a Mazsihisz Szeretetkórházba vitték, innen tért haza egy hete, saját felelősségére.

Pár héttel ezelőtt a komikus felesége, Zsuzsa nyilatkozott férje állapotáról: „Az a helyzet, hogy ez a betegség a ráknál is rosszabb. Mindent megteszünk érte, hogy amíg velünk van, addig szép, tartalmas napjai legyenek. Elütjük az időt, filmeket nézünk, vagy régi fotókat és videókat, s közben szól a zene. Józsi szellemileg teljesen rendben van, de néha kicsit összezavarodik, és pár pillanatig nem tudja, hogy hogy került haza.” – mondta.

Zsuzsa arról is beszélt, hogy Sas József állapota rendkívül lassan, de javul. „Jóska hihetetlenül hálás azért a rengeteg szeretetért, amit kap. Imádja a társaságot, szeret nagyokat beszélgetni, és erre itthon már van is lehetősége. Biztosra veszem, hogy ez jót tesz majd neki.”