Hatalmas meglepetés érte a 80 éves nénit, miután hazaért élete első balatoni nyaralásáról

Elsőként az RTL Klub híradója mutatta be azt a 80 éves vilmányi asszonyt, aki nagyon szerény körülmények között egyedül neveli két unokáját. Az idős nő még márciusban kért segítséget egy Facebookon publikált videóban. Az azóta eltelt időben ruhákat és bútorokat is kapott, a Kívánság nevű Facebook oldal azonban ennél tovább ment, és óriási meglepetéssel szolgált a család számára: Elvitték őket a Balatonra. A 80 éves nő most látta először a magyar tengert.

De itt még nem volt vége a meglepetésnek: A Kívánság nevű oldal segítői ugyanis addig, míg a nagymama unokáival nyaralt, teljes titokban felújították rozoga házukat. Voltak, akik anyagilag segítettek, más a munkáját, szakértelmét ajánlotta fel.

„Ó, hát ez nem igaz!” – kiáltotta el magát az idős asszony, mikor először megpillantotta a felújított házat, majd sírva fakadt örömében. „Ezt nem tudtam hová tenni” – mesélte kséőbb. „Nem tudom, hogyan köszönhetném meg ezt a jóságot”

A borsodi csodatévők

Két fiatalember, aki minden hónapban teljesíti egy nehéz sorsú család kívánságát. Saját fizetésükből, saját pénzükből segítenek! Ki ez a két önkéntes csodatévő, és miért csinálják?Sokan kérdeztétek A kívánság csapatának a számlaszámát, ha szeretnétek segíteni, ide tudtok utalni: OTP 11773449-01521076-00000000

Közzétette: Heti Napló Sváby Andrással – 2019. július 15., hétfő

Az RTL Klub beszámolója szerint a család továbbra is rendkívül nehéz anyagi helyzetben van, hárman mindössze havi 80 ezer forintból élnek. A nagymama szerint azonban van remény, abban bízik, hogy lányunokájának hamarosan sikerül elhelyezkednie.