Aranyos rókabébik jelentek meg egy idős hölgy házánál, akik játszótérnek használják a verandát

Egy Reddit felhasználó számolt be arról, hogy nagymamája házánál rókakölykök jelentek meg, akik a verandán kezdtek el játszani, és olyan jól érezték magukat, hogy azóta is gyakran felkeresik új „játszóterüket.”

A redditező nagymamája nem messze lakik egy erdőtől, így a kíváncsi rókák megjelenése annyira nem meglepő, az már annál inkább, hogy visszajáró vendégek lettek.

A rókák köztudottan nagyon félénk állatok, de ezek a csöppségek a szabályt erősítő kivételek közé tartoznak. A nagymama, miután észlelte a jövevényeket, kiment hozzájuk, az egyik róka pedig pár nap után úgy felbátorodott, hogy elment az üvegajtóig, és meg is nyalta azt.

A történetet megosztó felhasználó szerint a rókák anyukája is gyakran felbukkan a verandán, némi távolságból figyelve önfeledten játszadozó kölykeit, majd amikor úgy ítéli meg, hogy eljött az ideje, összegyűjti őket, és hazatérnek.

A Vechrotex néven kommentelő felhasználó, miután megkapta a képeket, úgy érezte, meg kell osztania azokat az internet népével. És milyen jól tette, hiszen ezek az aranyos állatok mindenkit mosolygásra késztetnek!