Az autista kisfiú titkos kérdést tett fel a Mikulásnak, aki csupán 5 szóval rendbe tette a lelkét!

A Michigan állambeli Landon és családja egy bevásárlóközpontban látogatták meg a Mikulást, akinek a 6 éves fiú egy nagyon fontos kérdést tett fel.

az-autista-kisfiu-titkos-kerdest-tett-fel-a-mikulasnak-aki-csupan-5-szoval-rendbe-tette-a-lelket2

Miután elkészült a közös fotó, Landon visszaszaladt a Mikuláshoz. Kezével csak úgy kalimpált, láthatóan magasra szökött benne az adrenalin. Egy olyan kérdést akart feltenni a Mikulásnak, ami már nagyon régóta foglalkoztatta:

“Az autizmusom miatt a rossz gyerekek listájára kerülök?”

Landon azt hitte, hogy mentális betegsége miatt nem kap ajándékot a Mikulástól, de nem is tévedhetett volna nagyobbat! A Mikulás gondolkodás nélkül elképesztő választ adott a kisfiúnak:

az-autista-kisfiu-titkos-kerdest-tett-fel-a-mikulasnak-aki-csupan-5-szoval-rendbe-tette-a-lelket2

“Tudod, hogy szeretlek és a rénszarvas is szeret téged. Minden rendben! Jó fiú vagy! Igazán jó fiú vagy, ugye tudod?”

A kisfiúról azonnal lement az idegesség, anyukája ezt látva odaült melléjük és nézte, ahogy a Mikulás teljesen megnyugtatja kisfiát. A Mikulás néhány perc alatt megértette a fiúval azt, amit az édesanyja a születésétől kezdve próbál tanítani neki, hogy se nem több, se nem kevesebb a többi gyereknél amiatt, mert beteg. Ő egy ugyanolyan kisfiú és ezt a Mikulás végre tisztázni tudta vele. Csupán 5 szóval mindent helyrehozott a kisfiúban: Te csak legyél mindig önmagad!

az-autista-kisfiu-titkos-kerdest-tett-fel-a-mikulasnak-aki-csupan-5-szoval-rendbe-tette-a-lelket3

Úgy tűnik, éppen azt mondta, amit Landon hallani akart, mert a Mikulás szavai azonnal hatottak rá. Még néhány percig elbeszélgettek a kedvenc játékairól és a karácsonyról, a Mikulás osztatlan figyelmet szentelt a fiúnak és minden kérdésére válaszolt.

Az édesanya meghatottan nyilatkozott a látottakról:

“Ott volt Landon, ült a Mikulás mellett, aki azt mondta neki, hogy csak mindig legyen önmaga. Én folyamatosan mondogatom neki, hogy úgy szeretem, ahogy van, de mindig jól esik ezt kívülállóktól is hallani.”

az-autista-kisfiu-titkos-kerdest-tett-fel-a-mikulasnak-aki-csupan-5-szoval-rendbe-tette-a-lelket4

A megerősítés egy olyan fontos személytől, mint a Mikulás végre megadta Landonnak azt a magabiztosságot, amire annyira szüksége volt.

Az édesanya szerint a Mikulás páratlan együttérzésről tett tanúbizonyságot azzal, hogy külön időt szentelt a kisfiúnak és tényleg törődött vele.

Az alábbi videóra kattintva meg is nézheted a kis Landon történetét, de mielőtt elindítanád a lejátszást, ne felejts el zsebkendőt bekészíteni!