Döbbenet, már a kutyagumit is ellopják, fényes nappal az utcán!

Bármilyen furcsán is hangzik, már a kutyagumit is lopják, ráadásul fényes nappal, az utcán! A Levadászva Facebook csoport egy érdekes hírt tett közzé. Nyíregyházán egy festék üzletház előtt álló papírhulladékos szemeteskonténer mellé valaki egy nagy szatyrot tett le, az éj leple alatt, amiben 3 doboz kutyagumi volt. A festékbolt ügyvezetője belenézett a szatyorba és meglepetten látta, hogy ürülék van benne.

Önmagában az is meglepő, hogy valaki miért gyűjti össze a kutyagumit és azt miért teszi egy festékbolt szelektív hulladékgyűjtője mellé, de a sztori tovább gyűrűzött. Ellopták a kutyagumit! Nem vicc, ez tényleg megtörtént!

A festékbolt ügyvezetője otthagyta a kutyagumival teli szatyrot a szemetes konténer mellett várva, hogy minél előbb elvigyék azt a szemétszállítók. Közben pedig egy arra járó kiszállt az autójából, belenézett a szatyorba és bepakolta a kutyagumival teli csomagot az autója csomagtartójába, majd elhajtott. Elképesztő, de a kutyagumit ellopták! Mivel a bolt kamerái rögzítették a történteket, megkérdőjelezhetetlen a kutyagumi lopás!

Eddig nem gondoltuk, hogy már a kutyagumit is félteni kell, de úgy tűnik tévedtünk!