A kos csillagjegy családcentrikus és önfeláldozó, de csak kevés embert enged közel magához

A csillagjegyek személyisége különböző, általában ezt csak azok tudják, akiket közel engednek magukhoz. A kos csillagjegy egy kissé zárkózott, nem engedi közel magához az idegeneket, de ez csak azért van, mert már sokszor csalódott.

Számtalan különleges tulajdonságuk van, de ezeket csak azok ismerik, akiket szeretnek. A családjukért bármire képesek, szerencsés akinek ilyen csillagjegyű ember van a családjában!

Családcentrikus

Ha van olyan dolog, amit fontosnak tart a világon, az a család. A szeretteit támogatja, nincs olyan helyzet, amikor ne számíthatnának rá.

Kitartó

Ha eldönti, hogy valamit megvalósít, akkor azért mindent meg is tesz. Akkor a legboldogabb, ha eléri a céljait és ezért hajlandó is tenni.

Magabiztos

Néha azt gondolják, hogy öntelt, pedig ez nem így van. A magabiztosságot ne keverjük össze az önteltséggel.

Okos

Mindig fejleszti magát, nem elégszik meg a tudásával. Tudja, hogy csak akkor tarthatja a lépést a világgal, ha folyamatosan fejleszti magát.

Önzetlen

A szeretteivel mindet megoszt, nem sajnál tőlük semmit, azt se bánja, ha le kell mondania olyan dolgokról, amelyek neki fontosak lennének.

Segítőkész

Ezzel azonban sokan visszaélnek, ezért egy bizonyos kor felett már tudják, hogy nem érdemes közel elengedni magukhoz jóformán senkit, a családon kívül.

Mindig kitartanak a párjuk mellett

Ha megtalálják a valódi szerelmet, akkor kitartanak mellette. Azonban ez csak akkor működik, ha a párjuk is értékeli azt amit érte tesznek.

Nem szeretik a konfliktusokat

A harag számukra elviselhetetlen dolog, ezért mindent megtesznek, hogy konfliktusok nélkül élhessenek.

Csodálatos szülő

Mindent megtesz a családért és a gyerekekért, ha kell félreteszi a saját vágyait, hogy a családja boldog legyen.

Önfeláldozó

A családja nem tud tőle olyat kérni, amit ne tenne meg. Soha nem túl fáradt ahhoz, hogy a családja kedvében járjon, ha kell késő este nekilát süteményt készíteni.