Ez a dolgos férj a saját kezével készítette el a család kedvenc bútorait!

Ha szeretsz barkácsolni, vagy van egy dolgos férjed, akkor csodás bútorokat készíthettek! Nagyon különlegesek, eredetiek, sokkal hangulatosabbak, mint amiket a bútorboltban megvásárolhatsz.

Ezekkel a kreatív ötletekkel könnyedén egyedivé varázsolhatod a lakást! Meríts ihletet és tedd különlegessé az otthonotokat.

1. Néhány léc, fém lábak, egy kis munka és már kész is az asztal. 

2. Egy erős faágból különleges fogast készíthetsz! Az ágat csiszold le, ezt akár csiszolópapírral is megteheted, bevonhatod ápoló lakkal, hogy még tartósabb legyen, ezt követően már csak egy talpat kell az aljára szerelni és már kész is.

3. Univerzális polc, ami a lakás minden pontján remekül mutat. Tárolhatsz rajta fűszereket, de akár apróságokat is. Le is festheted, hogy olyan legyen a színe, mint a meglévő bútoraidnak.

4. Egy fém keret, kövek és deszkák, már kész is a divatos kerti asztal.

5. Nem borul ki a kávé, ha egy ilyen nagyszerű tartópolcod van. Csak méretre kell vágni, hogy a kanapéhoz illeszkedjen.

6. Két régi szék, néhány léc, egy kis festék és munka, már kész is a divatos pad!

7. A kert még hangulatosabb lesz, ha székek helyett ilyen különleges ülőkéket teszel ki. A farönkök tetejét dörzsöld át csiszolópapírral és fesd le világító festékkel.

8. Néhány műanyagpalackot ragasztószalaggal fogj össze, hogy körformájúak legyenek Az aljukra és a tetejükre tégy egy – egy furnér lemezt, vond be szivaccsal és tetszőleges anyaggal, már kész is a divatos ülőke.

9. Betontégla, lécek és egy kis festék, már készülhet is a kerti pad!