Ezek a képek bebizonyítják, hogy a kutya a család teljes értékű tagja

A kutyák hosszú ideje fontos szerepet töltenek be az ember életében. Sokan el sem tudják képzelni az életüket egy négylábú társ nélkül, legyen az illető akár egyedülálló, akár családos. Egy kutya önzetlen, sírig tartó szeretete és hűsége semmivel sem pótolható.

De más érvek is a kutyatartás mellett szólnak: számtalan kutatás bebizonyította, hogy a kutyák fejlesztik leginkább az érzelmi intelligenciánkat írja a kutyafan.hu. Ha van kutyád, és családtagként tekintesz rá, az alábbi képek tetszeni fognak!

Nekik is jár a szülinapi zsúr!

Ahogyan az esőkabát is!

Akár két, akár négylábú családtag utazik az autóban, fő a biztonság!

Kutyusainknak is kijár egy hely, ahová elvonulhatnak pihenni

Mi sem sétálunk nyáron mezítláb a forró betonon, ahogy – gondoskodó gazdájának köszönhetően – ez a kutya sem

A videómegosztókon is találhatunk olyan tartalmat, ami kifejezetten hasznos a kutyánk számára. Ez az eb éppen az „5 órányi stressz-megelőző zene kutyák és egyéb háziállatok számára, tüzijáték és vihar idejére” című mixet hallgatja.

Ez a gazdi aggódott, hogy az út alatt begyullad kutyája szeme. Gondoskodásból ötös!

Ember és ember között sokszor könnyebben múlik el a szeretet, mint ember és kutya között. Ennek a négylábúnak a gazdija már két éve szakított párjával, az ex azonban azóta is küld születésnapi üdvözlőlapot egykori háziállatának.

A probléma: ízületi fájdalmak. A megoldás: matrac, takaró, párna.

Ennek a kutyusnak a gazdája sokat utazik, az ilyesmit értelemszerűen nem viselik jól kedvenceink. A gazdi ilyenkor legjobb barátjára bízza kutyáját, akinek gondosan összekészített hátizsákjában ott vannak legfontosabb holmijai.

Ez a levágott fülű kutya egy menhelyről került szerető gazdáihoz, akik egy füles sapkát készítettek az új családtagnak.

Hogyan vigyük magunkkal a kutyánkat, ha motorral indulunk útnak? Így:

Ez a Charlie névre hallgató kiskutya remegni kezdett az éjjel, gazdája egy meleg vizes palackkal próbált neki segíteni. A kép alapján úgy tűnik, sikerrel járt.

Az idő vasfoga a kutyákat sem kíméli. Ez az idős házi kedvenc extra lépcsőfokokat kapott gazdájától, megkönnyítve számára a ki és bejutást.