Ezeknek a csillagjegyeknek női szülötteit mindenki irigyli, mert okosan, kedvesek és sikeresek!

Minden csillagjegy szülötteinek van gyenge és erős oldala, minden személy egyedi és különleges, de egyes személyekben minden megtalálható, a kedvesség, az intelligencia és a függetlenség is, ők azok akiket sokan irigyelnek.

Ma megismertetjük veletek azt a négy csillagjegyet, amelyeknek a hölgyszülötteit rengetegen irigylik.

Rák

A Rák jegyében született nő olyan mint egy darab kenyér, talán ő az aki a legkedvesebb és a legodaadóbb. Nagylelkű, sokan nem is értik, hogyan lehet ennyire különleges. A Rák jegyében született nő egy földre szállt angyal, sokan szeretnék, ha egy ilyen személy lenne mellettük. Ő az ideális nő, vidám, megértő, jó vele társalogni, nagyon tud szeretni és mindig önmagát adja.

Halak

A Halak jegyében született nő aranyos, szép, kedves, közkedvelt és nagyon érzékeny. Amikor párkapcsolatban él akkor romantikus, a hűség pedig a gyenge pontja.
Jó lelkű és megértő, mindent felajánl azért, hogy másnak segítsen, még akkor is, ha neki semmije sem marad. Mindent jószántából csinál, soha semmit nem vár érte cserébe.

Nyilas

A Nyilas jegy szülöttei a Jupiter támogatását élvezik ezért nagyon sikeresek, bármihez kezdenek mindent sikerrel fejeznek be, szeretik a kalandot és azt, ha zajlik az élet körülöttük. Amikor egy kihívás elé néznek, akkor soha nem riadnak vissza egyetlen egy problémától sem. Nagyon szeretik az életet, vonzzák a pozitív energiát és mindig sikeresek. Természetesek és spontánok, mindig elegánsak, bármilyen alkalom folyamán kitűnnek a többségből. Azokban a dolgokban is meglátják a megoldást, amelyeket mások észre sem vesznek.

Oroszlán

Az Oroszlán jegyében született nőt a Nap irányítja, ő biztosítja számára a ragyogást minden esetben, ezért is olyan gyönyörűek az oroszlán jegyében született hölgyek, az asztrológusok szerint. Ragyogó az intelligenciája, művelt mindig megnyerő már első látásra. Az Oroszlán jegyében született nőben megtalálható a harmónia, a szépség, az intelligencia, ezért is irigykednek rá oly sokan. Mindig van terve a jövővel kapcsolatban, amelyet meg is valósít, ő általában könnyen eléri azokat a dolgokat amelyek más nő számára nehéznek tűnnek. Soha nem hagyja, hogy a nehézségek földbe tiporják, mindig minden dologra a legjobb megoldást keresi, néha a legkellemetlenebb tapasztalatokból tanul.