19 éves válogatott játékosnál daganatos betegséget diagnosztizálták

kscszekszard.hu

Gereben Lívia leukémiás.

Pénteken nem sokkal dél után Gereben Lívia szülei értesítették a KSC Szekszárd vezetőségét, hogy az elmúlt napok orvosi kivizsgálásai szörnyű eredményt hoztak: Livinél az akut leukémia egyik típusát diagnosztizálták. A fiatal játékos még aznap este bekerült a Dél-pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Szent László Telephelyére, ahol – további vizsgálatokat követően – várhatóan már a jövő hét első felében megkezdik a kemoterápiás kezelését.

– Mellbe vágott minket a hír és igazából azóta sem tudunk felocsúdni belőle

– nyilatkozta honlapunknak Szabó Noémi.

Livi nemcsak egy végtelenül pozitív személyiségű ember, de fiatal kora ellenére elképesztően nagy küzdő is. Biztosak vagyunk benne, hogy a kosárlabda pályán kívül sem adja fel és sikerrel fogja megvívni élete legnagyobb harcát. Livi a mi kis KSC-s családunk egyik középpontja, úgyhogy ebben a nehéz helyzetben is mindenben messzemenőkig támogatni fogjuk Őt és a családját. A klub összes játékosa és dolgozója nevében nagyon sok erőt kívánunk Neked! Mi mindig ott leszünk Veled, gyógyulj meg Livi!

– zárta a jelenleg a pécsi kadett országos döntőn tartózkodó szakmai igazgató.

Természetesen amint a család további tájékoztatást ad Livi állapotával kapcsolatban, azonnal beszámolunk róla – írja a kscszekszard.hu.

Bár eddig is elképesztően sok üzenetet kaptunk, arra kér mindenkit a portál, hogy a KSC Szekszárd Facebook oldalán mindenki egy hozzászólással biztassa Livit a gyógyulásban! Majd hozzátették:

Gyerünk, Livi! Ne add fel!

Kapcsolódó:
Gereben Lívia a leukémiáról: „Úgy fogom fel, mint egy kemény meccset”