Ezt a férfit keresik, aki injekciós tűvel szúrt meg egy nőt az 1-es villamoson

A rendőrség azt kéri, aki felismeri a férfit, telefonáljon

A BRFK XIV. kerületi rendőrkapitánysága garázdaság gyanújával keresi a felvételen látható, ismeretlen férfit, aki a rendelkezésre álló adatok szerint szeptember 10-én 10:22 és 10:25 között az 1-es villamoson, az Erzsébet királyné útja és a Zugló vasútállomás megállók között egy injekciós tűvel megszúrta egy utastársát.

„Egy fiatal férfi szállt fel a Kacsóh Pongrác úti megállóban, elég furcsa állapotban. Nem lepődtem meg, ezen a vonalon megszokott, hogy drogosokat és annak tűnő embereket lát az ember. […] Először fel sem fogtam, mi történt, aztán a markában megláttam a fecskendőt. A másodperc töredéke alatt történt az eset, mire felocsúdtam, már a villamos közepén járt a fiatal, majd le is szállt” – mondta a megszúrt nő a Blikknek.

A Police.hu most nyilvánosságra hozta a feltételezett tettes fotóját.

A férfi nagyjából 30 éves, 180 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor kék trikót viselt melegítőfelsővel és kék farmernadrággal, fekete sportcipővel.

A rendőrség azt kéri, aki felismeri a férfit, telefonáljon

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Fotó: Police.hu