Pszichológiai teszt: válassz egy ajtót és ismerd meg jobban önmagad

Melyik a legszimpatikusabb ajtó számodra? Ha kiválasztottad akkor elolvashatod, hogy mit jelent a döntésed.

1-es ajtó

A szabadság útját keresed, azt szereted amikor körülötted sok a fizikai és spirituális tér. Meg akarod találni a saját utadat, nem azt csinálod amit mások mondanak. Számodra a világ szűknek tűnik, de tele van lehetőségekkel, az a legfontosabb, hogy legyen időd arra ami igazán fontos a számodra.

Egyszerű és olcsó! (kattints ide) mutatunk egy egyszerű és elronthatatlan receptet! Miért nem ismertem hamarabb ezt a receptet?

Nem szereted a nézeteltéréseket, a vitákat. Nem szeretsz sietni, szeretsz kényelmesen, lassan élni, kihasználod az élet minden pillanatát, úgy tekintesz az életre mint egy édes álomra.

2-es ajtó

Két fontos dolog van az életedben, az egyik az, hogy egyedül választod ki az utadat, a másik pedig az, hogy maximális erőt fordítasz az életed minden korszakára, próbálsz minden élethelyzeten ideálisan túllépni. Számodra nem jelent problémát, ha egyedül kell utaznod valahova, jólérzed magad akkor amikor egyedül vagy otthon.

Eredeti, kreatív és filozófus típus vagy, de egy kicsit visszahúzódó, különösképpen látod a világot, ez a legfontosabb értéked amire alapozhatsz. Az elkövetkezendő hónapokban többen is megpróbálnak kizökkenteni az egyensúlyodból, valaki azt fogja mondani neked, hogy nem fog sikerülni az amit szeretnél, egyes kollégáid pedig befolyásolni fogják a döntéseidet. Jegyezd meg, a helyes utat választottad ezért ne engedd meg senkinek sem azt, hogy letérítsen róla.

3-as ajtó

A jövőd eléggé színes lesz, te egy vonzó személyiség vagy, kívülről és belülről egyaránt, szereted, ha azt érzed, hogy te is a nagyvilágba tartozol. Mindig napirenden vagy azzal ami történik a világban, még azokkal a dolgokkal is amelyek több ezer kilométer távolságra vannak tőled.

Tökéletesen megérted azt, hogy a boldogság egy utazás, kíváncsi személy vagy és mindig fel vagy készülve arra, hogy egyre több dolgot megtudj arról a helyről amit az otthonodnak tekintesz. Azok az emberek akik ezt az ajtót választják viccesek és szeretik az embereket megnevettetni. A lényeg az, hogy próbálj meg továbbra is ugyan ilyen stílusban élni.

4-es ajtó

Azt akarod, hogy az életed érdekes legyen, a káoszt szereted, az előreláthatatlan események és helyzetek a kedvedre vannak. Nyugodtsággal várod az ismeretlen eseményeket amik előtted vannak, nem ijeszt meg az, hogy nincsenek terveid.

Spontán vagy és mindig a szenzációs dolgokat keresed, ezzel néha felidegesíted a körülötted lévő embereket, de ők tudják azt, hogy te csak így tudsz élni.

5-ös ajtó

Azt szereted, ha az életutad nyugodt, mindig fel vagy készülve bármilyen munkára és bármilyen tapasztalatra. Különösképpen szereted amikor közeledsz a célodhoz. Szereted, ha nem olyan vagy mint a többi ember, amikor elakarsz érni egy általad kitűzött célt akkor a könnyebbik utat választod ennek a megvalósítására. Az emberek szeretnek téged mert mindig két lábbal állsz a földön.

6-os ajtó

A nyugodt életet szereted, ha hosszabb ideig kell egyedül maradnod akkor kényelmetlenül érzed magad. Olyan kiegyensúlyozott személy vagy aki magányosan és társaságban is jólérzi magát.

Mindig készen állsz arra, hogy segíts más embereken, de csak akkor, ha kapsz tőlük valamit cserébe. Nem olyan ember vagy aki z idejét feleslegesen tölti, mert nem tud nemet mondani.