Ha ezekre a dolgokra a feleségek figyelnének, a házasságuk hosszú és boldog lenne

Általában úgy gondoljuk, hogy csak a nők érezhetik sértve magukat, az igazi férfiak nem sértődnek meg és nem haragszanak meg. Pedig vannak olyan helyzetek amikor egy férfi is felteszi azt a kérdést, hogy számítok-e valakinek ebben a házban? Nos akkor most lássuk mikor gondolhat ilyet egy férfi.

1. Amikor a feleség nem várja őt haza a munkából

Olyan helyzetekről beszélünk most amikor a feleség megteheti ezt, de nem teszi. A férfiak szeretik amikor várják őket, amikor a feleség mosolyogva fogadja őket. Van olyan feleség aki fel sem kel a kanapéról amikor a férje hazaér, ezzel azt mutathatja a férfinak, hogy nem törődik vele.

2. Amikor a feleség nem dicséri a férjét

A férfiak olyanok mint a gyerekek, őket dicsérni kell állandóan még a legkisebb elvégzett dolog miatt is. Dicséret nélkül elhervadnak ugyanúgy mint a nők bókok nélkül.

3. Amikor a feleség már nem kér tanácsot tőle

Az a jó, ha a férj pl. azt mondja, drágám nem számít milyen függönyt teszel ebbe a szobába, de ha a feleség a férje elé teszi a megvásárolt dolgot anélkül, hogy kikérte volna a férje véleményét akkor a férj megharagszik.

4. Amikor a feleség azt mondja a gyerekeknek, hogy apátok döntött így

A gyerekek neveléséről szól ez a szituáció amikor a feleség, anya ilyet mond. A férj ilyenkor azt érzi, hogy ő nincs elfogadva. A rossz szerepe jut rá, aki mindig megszabja a gyerekeknek, mit lehet.

5. Amikor a feleség megnéz más férfiakat

Itt nincs szükség magyarázatra, bármelyik férfi ideges lesz, ha a felesége megnéz egy másik férfit.