Negyedéves horoszkóp – Nézd meg, mi vár még rád az idén!

Mindössze szűk három hónap van hátra 2019-ből, azonban a legtöbb csillagjegy szülötteire még sok minden vár az idén. Lássuk, mit üzennek a csillagok a közeljövővel kapcsolatban!

Kos

Az év hátralévő részében olyan stabil leszel, mint még soha! Szép lassan minden a helyére kerül az életedben, céljaid egyre világosabbak, motivációd erős. Céltudatosságod és eddigi kemény munkád az év végén kifizetődik, több tervedet is képes leszel megvalósítani. Sikeres, felhőtlen hónapok várnak rád.

Egyszerű és olcsó! (kattints ide) mutatunk egy egyszerű és elronthatatlan receptet! Miért nem ismertem hamarabb ezt a receptet?

Bika

A fókuszod saját magadra helyeződik át, ami segít abban, hogy kiteljesedj. A gyógyulás időszaka kezdődik el számodra, ez lehet lelki, vagy fizikai vonatkozású is. Ahogy közeledik az ünnepi időszak, egyre inkább rájössz, hogy csak olyan dolgokkal szabad foglalkoznod, ami örömöt okoz a számodra.

Ikrek

Érzelmileg rendkívül intenzív három hónap vár rád. Sok közelmúltban történt dolgot megvizsgálsz és átértékelsz majd, elvarrod a szálakat, igyekszel lelkileg megtisztulni. Ezáltal megerősödsz, önbizalmad megnő, és valósággal ragyogni fogsz! Csak arra kell figyelned, hogy valahogy kordában tartsd olykor túlcsorduló érzelmeid.

Rák

Szeretnél rájönni a történések okaira, hátterére, hogy jobban megértsd, mi zajlik körülötted. Az eddigieknél is több figyelmet szentelsz a spiritualitásnak, aminek köszönhetően magadról is többet megtudsz majd. Ahhoz azonban, hogy az új évet nyugodtan és felszabadultan kezdhesd, le kell zárnod azokat a kapcsolataidat, amik csak terhet jelentenek, vagy egyenesen ártanak neked.

Oroszlán

Ha nem figyelsz magadra és a belső hangodra, akkor télen apróbb betegségekkel fogsz küszködni. A legfontosabb most az, hogy hallgass jobban a megérzéseidre, hiszen azok átlagon felüliek! Figyelj többet befelé, és meglátod, rengeteg dolog leegyszerűsödik, és sok kérdésedre választ kapsz.

Szűz

Úgy érzed, nem vagy a helyeden. Rosszul érzed magad a bőrödben, ennek lehet munkahelyi, vagy párkapcsolati oka is. Eltökélt vagy abban, hogy még az idén kiszakadj ebből a nyomasztó állapotból, és ez sikerülni is fog, hiszen minden erőfeszítést meg fogsz tenni azért, hogy 2020-at kiegyensúlyozottan kezdhesd.

Mérleg

Fejben egy picit elfáradtál, hiszen az év eddigi részében rengeteg munkahelyi és magánéleti problémát kellett megoldanod. Még az idén átgondolsz mindent, és igyekszel megszabadulni azoktól a dolgoktól, amik visszahúznak. A közeljövőben vár még rád egy jó hír, egy pozitív fordulat, ami a munkáddal lesz kapcsolatos.

Skorpió

Mire véget ér az év, nagyon pontosan fogod tudni, hogy kik azok az emberek, akikre valóban számíthatsz, és kik azok, akikkel semmilyen kapcsolatot nem érdemes fenntartanod. Komoly döntések várnak rád.

Nyilas

Óriási változások történnek az életedben, de aggodalomra semmi ok, hiszen ezeket Te hajtod végre, saját céljaid megvalósítása érdekében. Az év utolsó hónapjaiban új erőre kapsz, így nagy lendülettel haladhatsz előre. Ha döntéseidnél a szívedre, és nem az eszedre hallgatsz, akkor minden rendben lesz!

Bak

Kissé elfáradtál, most nyugalomra, és egy kis magányra van szükséged. Sok mindent átgondolsz majd, feltöltődsz, ezért a következő esztendőnek frissen, nagy lendülettel foghatsz neki.

Vízöntő

Sok mindent halogattál és elhanyagoltál az idén, az utolsó hónapokban viszont az élet arra fog kényszeríteni, hogy a kezedbe vedd a dolgokat. Új impulzusokra és kihívásokra van szükséged ahhoz, hogy visszatalálj önmagadhoz.

Halak

Sok mindenre rá fogsz jönni még az idei év folyamán. Megérted, hogy a legapróbb dolgok is okkal történnek, és minden azt szolgálja, hogy fejlődni tudj. Vannak ugyan előre elrendelt dolgok, de ezzel a megnövekedett figyelemmel hatékonyabb lehetsz az élet azon területein, melyekre ráhatásod van.