Ha van egy oroszlán csillagjegyű ember a családodban, szerencsés vagy!

Mind a 12 csillagjegy egyedi, mindegyiknek más tulajdonságai vannak. Ma szeretnénk megismertetni veletek 8 fontos dolgot az OROSZLÁN jegyében született személyekről.

1. Az OROSZLÁN csillagjegy szülöttei két csoportra oszthatóak

Az első csoportnak a státusz a lényeg, erre fektet nagyobb hangsúlyt, a második csoportnak pedig pont fordítva. Egyes személyek készek dolgozni éjjel, nappal azért, hogy igazgatók legyenek, míg mások biztonsági őrként is dolgoznak csak azért, hogy plusz bevételhez jussanak.

2 Az OROSZLÁN csillagjegy szülöttei hűségesek

Amikor megtalálja élete szerelmét, hűséges és odaadó társ lesz! Ő akkor lesz igazán csodálatos ember, amikor rátalál a valódi szerelem. Ekkor még erősebb és még határozottabb, céltudatosabb emberré válik.

3. Bátrak és dinamikusak

Azonban sokkal jobban szenvednek a traumáktól mint más emberek, könnyen sérül a lelkük. A bátorságuk érvényes akkor is amikor autót vezetnek, az OROSZLÁN jegyűek szenvedik a legkevesebb balesetet. A szakemberek szerint ez azért van így mert hisznek magukban, erős jelleműek.

4. Megbocsájtás vagy harag

Az OROSZLÁN jegyében született személyek közül néhányan évekig őrzik magukban a gyűlöletet, néhány év elteltével is bosszút állhatnak az illető személyen. Egyesek pedig nagyon hamar elfelejtik az őket ért sérelmeket és megbocsájtanak. Mikor az oroszlán már elég érett, akkor válik képessé a megbocsájtásra, onnantól kezdve sokkal boldogabb lesz az élete.

5. A családjukat védik

Ők nem félnek senkitől és semmitől, hidegvérrel megvédik a szeretett személyeket, azért mert az OROSZLÁN úgy gondolja, hogy ez az ő feladata, de az igazi okot ők sem tudják. Egyszerűen ilyen helyzetekben valami különleges erőt éreznek magukban, amitől erősebbek és bátrabbak lesznek.

6. Az OROSZLÁN megőrzi a nyugalmát 

Akkor amikor más személy ide – oda rohangál, ők megoldják a problémát vagy legalábbis megpróbálják megoldani.

7. Az OROSZLÁN nem tud várni

Az olyan helyek pl. bevásárlóközpont, gyógyszertár, ahol sorok vannak és várni kell, nem nekik való, mert nem tudnak várni. Az ilyen helyzet az amikor ők elviselhetetlenné válnak.

8. Az OROSZLÁN szereti a luxust, a fényűzést

Azért mert ez hangsúlyt fektet a társadalmi rangjára, de vannak olyan dolgok amiről ő soha nem mond le. pl. egyes OROSZLÁN jegyűek szeretnek étteremben étkezni, szeretik, ha drága autóval járhatnak vagy különleges ruhákat viselhetnek, mindezért ők sokat tesznek.