Hát ez valami meseszép! A 2017. év legdivatosabb esküvői ruhái

Valószínűleg minden menyasszony nagy álma, hogy a nagy napon egy kifogástalan, tökéletes menyasszonyi ruhában jelenjen meg. Most a bidista.com szerkesztősége jóvoltából megosztunk pár esküvői ruhakölteményt, melyet híres ruhatervezők álmodtak meg, így bárki betekintést nyerhet, melyek lesznek a 2017-es év legszebb, legdivatosabb menyasszonyi ruhái. Reméljük, hogy ebből a lenyűgöző összeállításból már kicsit könnyebben választod ki, miben tündökölsz majd a nagy napon.

A 2017. év menyasszonyi ruhái

A lélegzetelállító uszályos szoknya továbbra is divatban marad, a finom kidolgozás még jobban kiemeli a menyasszony karcsú alakját.

A 2017-es év menyasszonyi divatjában halványan megjelenik az extravagancia is. Az ifjú aráknak ezért ajánlottak a nyitott, illetve félig áttetsző fazonok.

Mindazonáltal továbbra is népszerűek lesznek azok a modellek, amelyek hátsó részét nagyon aprólékos, finom kidolgozás jellemzi.

A menyasszonyoknak nem csak a fehér színt lehet kiválasztani.

A teltebb menyasszonyok részére a divattervezők a kissé visszafogottabb fazonú ruhákat ajánlják.

A 2017. év egyértelműen legdivatosabb ruhái azok lesznek, melyeket gyöngyökkel, gyöngysorokkal, Swarovski kristályokkal és flitterekkel díszítenek.

Ugyancsak hihetetlen népszerűségnek örvendenek majd a hosszú ujjú fazonok is.

És neked, melyik esküvői ruha nyerte el legjobban a tetszésed? Ne felejtsd el véleményedet, hozzászólásodat a komment rovatban megosztani!