Hatalmas sikert aratott a budaörsi tanárok szalagavatós produkciója

Nagyon sokan megosztották már a szalagavatós tanártáncunkról a nézőtérről készített felvételeiket. Most a "hivatalos" videósaink vágott anyagát teszem közzé. Jó látni a képeken - amit tánc közben is éreztünk, - mekkora örömet szereztünk tanítványainknak. Megérte készülni :).

Közzétette: József Tollner – 2020. január 16., csütörtök

Ismét eljött a szalagavatók időszaka, a végzős diákok tiszteletére szervezett bál pedig természetesen megrendezésre került a budaörsi Illyés Gyula Gimnáziumban is. Nem is akárhogy! Az idei szalagavató különlegesre sikerült, ugyanis a tanárok egy szenzációs produkcióval készültek: Fenyő Miklós és a Hungária dalaira táncoltak, elnyerve ezzel nem csak a helyszínen tartózkodók, de a Facebook közönségének elismerését is.

Tollner József, az iskola egyik tanára ezt írta a közös produkcióról közösségi oldalán:

“Elképesztő, hogy mennyi ember osztotta meg a tanártáncról készült felvételeket. Jó érzés viszontlátni azt, hogy milyen nagy örömöt okoztunk a tanítványainknak. Megérte készülni, és gyakorolni! Továbbá itt szeretném megköszönni Csiszár Dórának a koreográfia kidolgozását, és betanítását, nélküle nem sikerült volna!”

A vastapsot kiváltó táncot már több, mint 100 ezer ember látta, nézzétek meg Ti is!