A virágok megdöbbentő részletek árulnak el a személyiségről!

A virágok, melyeket úgy szeretünk, melyekkel teleültetjük a kertet, többet mesélnek rólunk, mint hinnénk!

Nem csak azt mutatják meg, milyen színeket kedvelünk, de belső tulajdonságainkról is pontos képet adhatnak azoknak, akik tudnak olvasni ezen a titkos nyelven.

Tulipán

A tulipánt kedvelők mottója: Ki korán kel, aranyat lel! Ők a nappal együtt kelnek és többnyire jókedélyűek, magukhoz vonzzák a többi embert, akiket lenyűgöznek látszólag végtelen energiáikkal. A legtöbb emberhez képest kevésbé leterheltek, így mások szívesen fordulnak hozzájuk tanácsért, segítségért. Jellemzőjük az empátia, gyakran foglalkoznak idősek vagy gyerekek gondozásával.

Rózsa

Mindenáron ragaszkodik a hagyományokhoz. Ez persze nem azt jelenti, hogy elutasítja az újításokat, de ízlése inkább klasszikus-elegáns. Kedveli a történelmet és a tradíciókat, nem véletlen, hogy sok történelmi személyiség életrajzában meg is jelenik a rózsa, mint kedvenc virág. Van egy mélyen romantikus és szenvedélyes oldalat, de nagyon magának való tud lenni. Csak néhány kiválasztottat enged magához közel, akik beleesnek ebbe a szűk körbe, kiváltságnak vehetik!

Borzas kúpvirág

Soha nem törődik mások véleményével és tökéletesen boldog így. Teljesen önálló életet él, távol tartja magát bármilyen befolyástól, irányítási szándéktól. Lehet, hogy megosztja mással az életét, de ennek ellenére is vadul őrzi függetlenségét. Könnyen előfordulhat, hogy művész az illető vagy más kreatív foglalkozást űz. A kreativitás és a szenvedély ugyanis nála mindennél előbbre valók.

Mákvirág

Első pillantásra úgy tűnik, szeszélyes, de ha közelebbről sikerül megismerni, rájönnek, hogy legbelül valójában egy gyerek rejtőzik. Lehet, hogy 30 éves, mégis minden hétvégét bulizással és a barátokkal tölti. Ha annál idősebb, nem meglepő, ha tetoválásokat visel régi vidám napjainak emlékeként.

Ibolya

Csendes és finom, de semmiképp sem nevezhető szürke kisegérnek. Vágya egy vidéki otthon, ahol elmerülhet a zöld környezetben és mindennapjait a természettel harmóniában élheti. Háza tele van növényekkel, kertje a madarak és a pillangók paradicsoma.