Hogyan kell egy feleséget boldoggá tenni? Egy férj elmondta, ő mit tesz

Nagyon könnyű egy nőt szeretni, de lassanként azt is meg kell tanulni, hogyan élj mellette. Minderre akkor jöttem rá miután megházasodtam és elkezdődött a csodálatos családi életem, ez idő alatt én úgymond megtanulok olvasni a feleségem gondolataiban és felfedezni.

A feleségem számomra nem egy rejtély, hanem egy érdekes könyv amelyet mindig szeretek lapozni. Amikor lefekszem mellé elrendezem a hosszú haját a párnán, hogy ne zavarja őt alvás közben. Néha a haja az arcába csüng és zavarja őt amikor alszik, de ilyenkor mellé bújok majd megölelem őt.

Néha szomorú és nincs kedve semmihez, ilyenkor csak megölelem és homlokon csókolom őt, amikor pedig megnyugszik megkérdezem tőle azt, hogy mi történt. Ő egy erős nő nem akarja, hogy lássam a gyengeségeit, de én tudom,azt, hogy szüksége van a segítségemre és arra, hogy mellette legyek..

Soha nem fogja beismerni azt, hogy szüksége van segítségre. Amikor megpróbáltam segíteni akkor visszautasított, akkor rájöttem arra, hogy csak azt szeretné, hogy többet foglalkozzak vele. Nem engedem azt, hogy nehéz csomagokat cipeljen, az egyetlen dolog amit cipelhet az egy nagy csokor rózsa, ezért a gesztusért a feleségem nagyon szeret engem.

Én vagyok a legboldogabb férfi a földön, mert egy fantasztikus nő van mellettem. Kedves férfitársaim amikor azt mondjátok, hogy nem ismeritek a nőket, becsapjátok magatokat. A nőket nem nehéz megérteni, nehéz meghallgatni őket mert ők mindig arról beszélnek, mit akarnak.

Minden amit csinálnotok kell annyi, hogy mellettük legyetek és hallgassátok meg őket anélkül, hogy a szavukba vágnátok. Nagyon könnyű egy nőt szeretni és még könnyebb megérteni őt. Szeressétek a nőt és viszonzásul nem csak szerelmet, hanem támogatást és féltést is fogtok kapni tőle.

A nő egy olyan személy aki mindent megtesz azért, hogy a legízletesebben elkészítse a szeretett férje kedvenc ételét, ő fog vigyázni arra, hogy a férje felöltözzön amikor hideg van, hogy ne fázzon meg, ő lesz az a személy aki meg fogja kérdezni mindig azt, hogy hogy érzed magad amikor haza érsz a munkából. Én mindezt megértettem már rég, azért fogadom el ezt a csodálatos érzést és nektek is azt tanácsolom, hogy szeressétek és fogadjátok el a feleségeteket.