Így néz ki a „Rabszolgasors” című brazil TV-sorozat sztárja 43 évvel a forgatás után!

Eltekintve attól, hogy az eredeti címén „Escrava Isaura” sorozat megjelenése óta 43 év telt el, kijelenthető, hogy a főszerepet játszó színésznő, Lucélia Santos nem vált kevésbé népszerűbbé sem hazájában, Brazíliában, sem szerte a világon.

Első alkalommal 1975-ben jelent meg a latin-amerikai ország képernyőin a szerencsétlen sorsú rabszolgalány története. Ez a sorozat a televíziós műsorok értékesítésének egyik rekordtartója, mely a világ több tucat országba is eljutott.

A „szappanoperában” a főszerepet, azaz a szerencsétlen sorsú rabszolgalány szerepét Lucélia Santos brazil színésznő játszotta. A rabszolga sorsa és romantikus története a dél-amerikai ültetvényeken az egész világot álmélkodva szegezte a képernyők elé.

A sorozat után négy évtizeddel Lucélia még mindig Brazília egyik leghíresebb színésznője. Ez talán felettébb meglepő, hiszen a híresség hivatalosan befejezte a filmszínészi karrierjét immáron tíz évvel ezelőtt.

Nemrég az egykori színésznő tehetségének egy másik oldaláról is tanúbizonyságot tett, forgatókönyvíróként dolgozik. Azok a történetek, amelyeket Lucélia talál ki, a televíziót nézők örömmel fogadnak, ezért a brazil híresség úgy döntött, hogy tovább fejleszti magát ebben az irányban. Most Lucélia Santos nemcsak az írója, hanem a producere, sőt már a rendezője is az alkotásainak.

Sajnos, a tehetséges színésznő családi élete korántsem alakult olyan szerencsésen, mint karrierje, kijelenthető, hogy saját művészete áldozatává vált. Lucélia több mint harminc évvel ezelőtt elvált, és azóta sem házasodott meg.

A színésznő életét a karrierjének és egyedüli gyermekének, Pedro fiának felnevelésére és oktatására szentelte, aki szintén híres brazil színész lett. A fiú művészi sikerei mellett édesanyját külön megörvendeztette, amikor az hatvan éves korában nagymamává válhatott.

Isaura Budapesten 1987

A magánéletét firtató kérdésekre a televíziós sorozat sztárja csak nevet, és azt mondja, a jóga és a buddhizmus között tökéletes egyensúlyban van.

Isaura jókat szórakozik saját paródiáján 1987

A volt színésznő immáron a hetedik évtizedében jár, ennek ellenére továbbra is aktív életet él, gyakran tesz fel képeket erről Instagram-jára is, ahol a reakciókból az tűnik ki, hogy Lucélia Santos sugárzó és bájos mosolya még mindig sokakat bűvöl el, akár csak ifjúkorában, és teljes mértékben élvezni az életét.