Kiderült, a férfiak olyan nőkbe szeretnek bele, akik a következő tulajdonsággal rendelkeznek!

Sok nőt foglalkoztat az a kérdés, hogy milyen nőt tartanak vonzónak a férfiak? Olyat aki magassarkú cipőben jár és rendben van a sminkje 24 órán át, vagy olyat aki érzékeny és kedves? A valóságban a férfiak azokat a nőket kedvelik, akinek egy tulajdonsága van.

Most nem a tökéletes öltözékről, a dekoltázsról, a hibátlan manikűrről beszélünk, és nem is a hosszú lábakról.
A kutatók arra a következtetésre jutottak, hogy az emberek tulajdonképen a boldogságba szeretnek bele. Érdekes ugye?

A férfiak és a nők is a boldog emberekhez vonzódnak, mert a boldog ember ragyog és elhiteti a körülötte lévőkkel, hogy ők is boldogak lehetnek.

Mindnyájan egy kissé egoisták vagyunk, akkor is amikor párt választunk. Amikor meglátunk egy boldog embert, akkor azt gondoljuk magunkban, hogy nekünk is egy ilyen partnerre lenne szükségünk, mert ő segítségünkre lesz abban, hogy boldogak legyünk.

A boldogság egy absztrakt fogalom, mindenki számára mást jelent. Ha egy kicsit jobban belegondolunk, azok az emberek akik szerelmesek, a következő tulajdonsággal rendelkeznek:

 1. Nem játsszák meg magukat

Amikor meglátunk egy boldog embert, akkor lazának érezzük magunkat. A boldog ember nem szomorú anélkül, hogy oka lenne rá és nem panaszkodik, jól érzi magát bárkivel, bárhol. Ő boldog azért mert él és lehetősége van arra, hogy csodálja a körülötte lévő világot.

2. Mosolyognak

A pszichológusok egy nagyon érdekes kísérletet végeztek. A kísérletben résztvevő személyeknek olyan képeket mutattak, amelyeken az emberek mosolyogtak, majd olyat is amelyeken az emberek komolyak voltak, majd megkérdezték tőlük, hogy melyik a szimpatikusabb. Az eredmény előre látható volt, azok az emberek akik mosolyogtak sokkal vonzóbbak voltak a résztvevők számára, de a valóságban a komoly „versenyzők” sokkal szebbek voltak.

3. Jóindulatú hozzáállás az emberekhez

Nem pletykálnak, nem mondanak rosszat másokról, ezért mindenkit szeretnek, próbálnak nem aggodalmaskodni.

4. Nemcsak magukról tudnak beszélni

A párjuk fontos a számukra, sokszor előtérbe helyezik a szerelmüket.

5. Ők azokban a dolgokban is a jót látják, amelyekben mások a rosszat

Mindenki látja a kint lévő rossz időt, de nem mindenki gondolja azt, hogy ez negatív dolog. Azok az emberek akik a rosszban is a jót látják, felhívják magukra a körülötte élő emberek figyelmét.

Képzeljétek el, hogy egy férfi meghív egy nem túl jó filmre két hölgyet. Az egyik nő azt mondja, hogy a film nem érdekes és fintorog. Magától érthető, hogy a férfi kellemetlenül érzi magát.

A második hölgy is egyetért abban, hogy a film nem érdekes, de azért, hogy jó benyomást keltsen a férfiban felajánlja, hogy menjenek el együtt egy cukrászdába. Melyik nőbe lesz szerelmes a férfi szerintetek?

A Londonban élő Alain de Botton pszichoterapeuta hosszú ideig tanulmányozta a nők és a férfiak közötti kapcsolatot és arra a következtetésre jutott, hogy: ” az ösztöneink azok felé az emberek felé vezetnek minket, akik boldoggá tesznek.” A szerelmes emberek kivirulnak és még boldogabbak lesznek! Fontos azonban, hogy a párkeresők is próbálják meg a fenti 5 pontot megszívlelni és alkalmazni, hogy minél előbb megtalálják életük szerelmét.