Mikor meglátta a lánya leendő férjét, nagyon meglepődött, rögtön elővette a régi fényképeket!

Biztosan mindenki múltjában vannak olyan események és személyek amelyekre már nem emlékszik, az évek múlásával sok minden megváltozik és néha nehéz egy olyan embert felismernünk, akivel 20 éve nem találkoztunk.

Ma bemutatjuk nektek Ed Savitt és Heidi Parker történetét. Már javában az esküvőjükre készült a két fiatal, amikor Heidi édesanyja talált egy 20 évvel ezelőtt készült fényképet.

A fiatalok 2011-ben ismerkedtek meg, akkor még egyetemisták voltak. Ed nem tudta használni a szárítógépet az új albérletben és a volt lakó segítségét kérte. Így egy rövid beszélgetésből igazi szerelem lett.

Az első találkozást követte a második, a harmadik… 4 együtt töltött év után a fiatalok úgy döntöttek, hogy összeházasodnak.
Bemutatták a szülőket is egymásnak és több alkalommal együtt vacsorázott a két család. Az egyikőjük édesanyjának eszébe jutott egy régi történet.

Heidi édesanyja elmesélte, hogy amikor a lánya 6 éves volt, egy Ed nevezetű fiú udvarolt neki. A gyerekek a tengerparton ismerkedtek meg és 2 hétig nem lehetett elszakítani őket egymástól, majd véget ért a nyaralás és mindenki hazament a családjával. Heidi édesanyja sehogyan sem tudta elfelejteni ezt a történetet és amikor hazaért elővette a régi fotóalbumot.

Megtalálta a régi képet és nagyon elcsodálkozott, a fiú aki a lánya mellett állt akkor, az az Ed volt, akivel most készül házasságot kötni.

Kiderült, hogy a Savitt és a Parker család ugyanabban az időben mentek nyaralni Törökországba, Gumbet városába. A kis Ed és Heidi ott ismerkedtek meg egymással és úgy tűnik, hogy már ott és akkor eldöntötték, hogy a hátralévő életüket együtt fogják eltölteni.

Persze két hét elteltével a nyaralás akkor véget ért, útjaik külön váltak, de nem sok időre. A Savitt család Sheffieldben lakott, a Parker család pedig Londonban, nem tartották a kapcsolatot egymással, de a gyerekek megoldották ezt a problémát még akkor is, ha 20 évnek kellett eltelnie.

Ennek a kis felfedezésnek köszönhetően már senki sem kételkedik abban, hogy Ed és Heidi egymásnak lett teremtve. Az esküvőjük nagyon szép volt, hiszen mind a ketten nagyon boldogak voltak.