Május 21.- június 21.: az Ikrek hava – hogyan bánj az Ikrek jegy szülöttjével?

Bizonyára Neked is van az Ikrek jegyében született ismerősöd, barátod, családtagod, hacsak nem Te magad vagy az – persze a kettő nem zárja ki egymást. Lássuk, milyen egy Ikrek, hogyan „bánj” vele!

Tény, hogy egy Ikrekkel párkapcsolatban lenni igen kalandos dolog lehet, hiszen gyakran lehet olyan érzésünk, mintha egyszerre két partnerünk lenne – egyik pillanatban még minden a világon a legnagyobb rendben van, aztán hirtelen talál magának valamit, amin bosszankodhat.

Az Ikrek nagyon kellemetlen és heves lehet vitapartnernek:

jobb, ha időnként ráhagyjuk az igazát, előbb szabadulunk – ugyanakkor így elérhetjük azt is, hogy hamarabb belássa, néha ő is lehet hibás. Ritkán emeli fel hangját, azonban akkor elég ijesztő stílust vesz fel. Aprólékossága és kényelmessége néha abban mutatkozik meg, hogy rendszeresen késik, nem foglalkoztatják különösebben az időpontok, ezzel együtt pedig a korlátokat is nehezen tűri. Ha valóban szeretjük Ikrek jegyben született társunkat, különösen nagy figyelmet kell arra fordítanunk, hogy elég teret és magánszférát biztosítsunk neki.

Tévedés, hogy a legtöbb Ikrek hűtlen:

ha talál egy olyan társat, aki partnere az őt érdeklő dolgokban, értékeli, és törődő párjává válhat választottjának. Sose erőltessük rá magunkat, ne kérdezősködjünk és kényszerítsük elszámoltatásra: ami szerinte ránk tartozik, vagy érdekes, biztosan el fogja mesélni. Engedjük hát ezt a csillagjegyet szabadjára, támogassuk minden számára fontos dologban, beszélgessünk vele sokat, és figyeljünk: odaadása, hűsége és megbízhatósága ilyen körülmények között bontakozhat ki igazán.

Ha gyermekünk született az Ikrek havában:

ne erőltessük a különórákat és a sportot se, amíg ő maga nem mutat érdeklődést valami iránt. Az Ikrek alapvetően egy értelmes, tudásszomjas csillagjegy, azonban fontos, hogy olyannal töltse ki szabadidejét, amit igazán élvezettel csinál: mutassunk meg gyermekünknek sok dolgot a világból, és hagyjunk neki lehetőséget, hogy válasszon a felkínált dolgok közül. Így később kiemelkedő teljesítményt nyújthat az általa oly nagyra becsült és számára érdekes területen.

Ha barátunk született az Ikrek havában:

nézzük el neki a késést, és ne morgolódjunk feleslegesen. Beszéltessük, beszélgessünk vele problémáiról ugyanúgy, mint az őt ért pozitív hatásokról, értékelni fogja –azzal hálálja meg, hogy mindig lehet rá számítani, csak szóljunk neki időben!