Legyen tökéletes a mosolyod a családi fotókon!

Mosolyogni mindenki szeret, vagy legalábbis szeretne, ha a fogai olyanok lennének, amire büszke. Ez az állapot sajnos nem mindenkinél természetes, mert örökletes tényezők, vagy a gyermekkori sajátosságaink miatt fogsorunk eltérhet a szabályostól. A kusza fogak, rések, torlódások, azonban megszüntethetők, és hála a digitális mosolytervezésnek, bárki számára valóságossá válhatnak. Az eljárás megtervezi és megmutatja, hogy mutatnál a hollywoodi mosolyoddal, utána pedig a szakembereknek hála az meg is valósulhat!

Tudd meg, milyen lenne a tökéletes mosolyod!

A digitális mosolytervezés lényege, hogy egy szoftver segítségével megkreálják az ideális állapotot, a szabályos fogsort, és akár többféle verziót is bemutatnak, ami elérhető számodra. A technikával biztos lehetsz abban, hogy ha belevágsz a fogászati kezelésekbe, a végeredmény egy csodálatos, hozzád passzoló megjelenés lesz. És mivel a gyönyörű mosoly akár egy életre szólhat, nem csak az ünnepi fotókban lehet gondolkodnod, hiszen onnantól minden szelfin te leszel a sztár!

Mit takar a mosolytervezés folyamata?

A mosolytervezés első lépése a szakorvosi vizsgálat és az állapotfelmérés, amelynek része a panoráma röntgen is, így összességében fény derül az esetleges fogproblémákra, elváltozásokra vagy betegségekre. Ezeket természetesen kezelni és orvosolni kell, csak egészséges fogakkal lehet belevágni a mosoly kialakításába. A felmérés után javaslatot fogsz kapni arra vonatkozóan, hogy szükséges-e valamelyik fogadat kezelni vagy leszedni a fogkövet, ajánlott-e fogszabályozás, esetleg milyen dentálhigiéniás szabályokra kell jobban odafigyelni.

Ezt követi a mosolytervezés digitális folyamata, majd az esztétikai-kezelési terv összeállítása, melyet maga a megvalósítás követhet.

A digitális mosolytervezés (Digital Smile Design / DSD) alkalmával ezzel a különleges programmal szerkesztik a rólad készült fotókat, hozzáadják a CT felvételeket, majd ezekből egy 3D-s esztétikai terv készül úgy, hogy a DSD megalkotja a hozzád leginkább passzoló fogakat és mosolyt. A végeredmény egy 3 dimenziós kép lesz, melyen minden irányból megcsodálhatod magad.  

A Digital Smile Design programnak köszönhetően a megtervezett mosolyt fel is próbálhatod. A szakemberek a mock-up minta készítését akkor javasolják, ha nagy beavatkozás előtt állsz vagy élőben is felpróbálnád a mosolyod még a munkálatok megkezdése előtt.

Így teljesen valóságossá válik az élmény, és a jövőbeni megjelenésed.

Miért érdemes a DSD mellett döntened?

A digitális mosolytervezés kényelmes, nem jár fájdalommal, és hatalmas motivációt adhat, hogy belevágj az áhított mosoly megvalósításába. A technológia gyors, az eredmény pedig valóban kézzelfogható és szemmel látható. Az elkészült fotókat vagy a mock-up-ot megmutathatod a családodnak, a párodnak vagy a barátaidnak is. 

Az elkészült mosolyterved garancia lesz arra, hogy az általad választott mosoly szerint készüljön majd el ténylegesen a fogpótlásod, esztétikai kezelésed, fogszabályozásod. 

Hogyan válassz fogászatot?

Többfajta mosolytervezés is létezik, de egyik sem olyan precíz és magas színvonalú, mint a DSD, ezért mindenképpen olyan klinikát érdemes keresni, ahol ez a digitális mosolytervezés elérhető.

Így biztos lehetsz abban, hogy nem ér meglepetés, a végeredmény szemet gyönyörködtető és tökéletes lesz. Emellett pedig a képzett, legmodernebb technológiákat használó fogorvosok a kezelési eljárásokban is a legmagasabb színvonalat fogják nyújtani számodra!

Az egészség nagy kincs, és miért ne párosulhatna ez az esztétikummal? Ha nem akarsz csalódni, válaszd a Digital Smile Design technológiát!