Letargiába esett a kutyus, akit játékaival együtt adtak be egy menhelyre

A Wall-E névre hallgató kutya érthető módon rendkívül szomorú volt, amikor élete során már másodszor találta magát egy arizonai állatmenhelyen, ezúttal ágyával és játékaival együtt.

Amikor a keverék kutyát előző gazdái örökbe fogadták, úgy tűnt, szerető családra lelt, ám sajnos megváltak tőle, időhiányra hivatkozva.

A menhely munkatársai szerint szívszorító látvány volt a holmija mellett tanácstalanul ücsörgő eb, aki láthatóan nem értette, miért váltak meg tőle, mit csinált rosszul.

Az egykor rendkívül aktív és játékos kutya teljesen megváltozott, kedvetlenül ténfergett egész nap kennelében, ami ráadásul olyan kicsi, hogy ágya és játékai be sem fértek mellé. A menhelyen dolgozók nagyon megsajnálták a kutyát, és úgy döntöttek, a nyilvánosság erejét vetik be az érdekében: Készítettek róla pár fotót, amiket feltöltöttek az internetre.

A terv tökéletesen bevált!

Egy hölgy a feltöltés után nem sokkal telefont ragadott, pár nappal később pedig örökbe is fogadta a kutyát.

A Lynn Lee névre hallgató újdonsült gazdi azt mondta, hogy Wall-E az első pillanattól kezdve nagyon szelíd és barátságos volt vele. Szereti, ha a hasát simogatják, és nagyokat alszik új otthonában. Lynn-nek hála Wall-E sorsa ismét jóra fordult, remélhetőleg ezúttal véglegesen.