Mióta így készítem a cukkinit, az egész család örömmel megeszi, 10 perces ebéd ötlet

A cukkinit sokan szeretik, ma egy nagyon hamar elkészíthető finomságot mutatunk. Pillanatok alatt tálalhatjuk is a finomságot. Csak cukkinire és néhány hozzávalóra lesz szükség ahhoz, hogy elkészítsd ezt a finomságot.

A videóban megtekintheted, hogyan készül, a feliratokat is kapcsold be!

Nyáron számtalan finom ételt szoktunk készíteni zöldségekből. Mivel a cukkinit is nagyon szeretjük, ezért az új recepteket is örömmel kipróbáljuk. A hagyományos rántott cukkini helyett most valami sokkal finomabb készült.

Ez a cukkini recept nem túlságosan bonyolult, kevés hozzávalóra van szükség és mégis elbűvölő étel lesz belőle. Ha így készíted, sokkal gyorsabban kisütheted mint a hagyományos rántott változatát és még a panír is rajta marad. Tetszés szerint lehet fűszerezni, a kapor nagyon jól illik hozzá, de anélkül is finom.

Önmagában is kínálhatjuk egy kis kenyérrel és joghurtos mártogatóssal, vagy burgonyával, rizzsel fenséges vacsora lehet belőle. Ez a változata általában mindenkinek ízlik és mivel a kicsik is szívesen megeszik, ezért nálunk gyakran kerül terítékre. Ha nagy a család, érdemes többet sütni, mert általában hamarabb elfogy, mint a köret!

Ha egy finom és egyszerű étellel lepnéd meg a családot, készítsd el ezt a csodás cukkinit, nagyon fog ízleni mindenkinek. Olcsó, egyszerű és a legjobb benne, hogy ha kihűl, akor is nagyon finom.

Hozzávalók:

  • 1 cukkini,
  • 2 tojás,
  • 3 evőkanál liszt,
  • 100 ml tej,
  • só.