Nem dobta ki a pille palackot és hozzáérintette a forró vasalóhoz… Tudod miért?

Régebben kidobtam az üres műanyag palackokat, amíg meg nem ismertem az újrahasznosításukat. Úgy tűnik, a régi pillepalack univerzális és többfunkciós termék, amit nem érdemes kidobni. Az ötlet, hogy a mindennapi életben is használjunk műanyag palackot eléggé érdekes és időszerű téma. Egy kis erőfeszítéssel szinte bármi elkészíthető belőle, kezdve a virágcseréptől és műanyagzacskó tartótól az autóbeálló tetőig.

A pille palackok második élete

A Bidista.com szerkesztősége 5 okot talált, hogy miért nem fogod kidobni az üres műanyag palackokat és adni fogsz nekik még egy esélyt.

Egyszerű és olcsó! (kattints ide) mutatunk egy egyszerű és elronthatatlan receptet! Miért nem ismertem hamarabb ezt a receptet?

Eredeti ötletek

1. A pillepalack fele + levágás hőkezelése vasalóval – és máris kész egy nagyszerű toll vagy ceruzatartó!

2. Vékony nyakú palack kupakkal kitűnő szemes élelmiszertároló lehet.

3. Sátoros nyaralás, és otthon felejtetted a poharad? Semmi baj! Közönséges „Coca-Cola” pillepalack alja egy egyszerű művelettel kényelmes és praktikus pohárrá válhat.

4. Ha nyaralni mész, többé nem kell megkérni a szomszédokat, hogy locsolják meg a virágaidat. Ilyen segédeszközzel a virágaid simán átvészelik a nyaralásodat.

5. Az öntet adagoló könnyedén elkészíthető egy kupakból és egy megmarad vizes palackból.

Ebben a videóban még 5 nagyszerű mindennapos háztartási eszköz saját kezű elkészítését mutatjuk meg pille palack felhasználásával.

Egy ilyen egyszerű tárgyból, mint a pillepalack, kreatív és univerzális dolgokat lehet készíteni, melyek bármikor segítenek neked a mindennapi életben, különösebb erőfeszítés nélkül.

Ne siess kidobni a pillepalackokat. Adj nekik még egy esélyt. Meséld el barátaidnak ezeket a szuper ötleteket!