Nem dobta ki a pille palackot és hozzáérintette a forró vasalóhoz… Tudod miért?

Régebben kidobtam az üres műanyag palackokat, amíg meg nem ismertem az újrahasznosításukat. Úgy tűnik, a régi pillepalack univerzális és többfunkciós termék, amit nem érdemes kidobni. Az ötlet, hogy a mindennapi életben is használjunk műanyag palackot eléggé érdekes és időszerű téma. Egy kis erőfeszítéssel szinte bármi elkészíthető belőle, kezdve a virágcseréptől és műanyagzacskó tartótól az autóbeálló tetőig.

A pille palackok második élete

A Bidista.com szerkesztősége 5 okot talált, hogy miért nem fogod kidobni az üres műanyag palackokat és adni fogsz nekik még egy esélyt.

Eredeti ötletek

1. A pillepalack fele + levágás hőkezelése vasalóval – és máris kész egy nagyszerű toll vagy ceruzatartó!

2. Vékony nyakú palack kupakkal kitűnő szemes élelmiszertároló lehet.

3. Sátoros nyaralás, és otthon felejtetted a poharad? Semmi baj! Közönséges „Coca-Cola” pillepalack alja egy egyszerű művelettel kényelmes és praktikus pohárrá válhat.

4. Ha nyaralni mész, többé nem kell megkérni a szomszédokat, hogy locsolják meg a virágaidat. Ilyen segédeszközzel a virágaid simán átvészelik a nyaralásodat.

5. Az öntet adagoló könnyedén elkészíthető egy kupakból és egy megmarad vizes palackból.

Ebben a videóban még 5 nagyszerű mindennapos háztartási eszköz saját kezű elkészítését mutatjuk meg pille palack felhasználásával.

Egy ilyen egyszerű tárgyból, mint a pillepalack, kreatív és univerzális dolgokat lehet készíteni, melyek bármikor segítenek neked a mindennapi életben, különösebb erőfeszítés nélkül.

Ne siess kidobni a pillepalackokat. Adj nekik még egy esélyt. Meséld el barátaidnak ezeket a szuper ötleteket!