Nézd, ezek az idei év legdivatosabb frizurái!

A divatos frizura mindenkit szebbé tesz. Most bemutatjuk az idei év kedvenc frizuráit, annyit elárulhatunk, hogy mindegyik pompás! Nem számít, milyen hosszú a hajad, a 2017-es frizuradivat nagyon változatos! A rövid és a félhosszú haj ihlette meg leginkább a fodrászokat, de a hosszú haj is közkedvelt maradt.

Mutatós  Pixie frizura

A Pixie nagyon közkedvelt, mert ha jól van megválasztva a formája és a hosszúsága, minden arcformához illik. Ez a frizura mondhatni minden színben elképzelhető.

A Pixie átalakítja a hajat, a ritka és vékony hajszálú hölgyeknek is jól áll, mivel dúsabb hatást kelt. Ha szereted a vadóc. divatos frizurákat, akkor válassz aszimmetrikus Pixie hajvágást.

Bubi frizura

A rövid Bubi frizura az idei év egyik slágere. Ha követni akarod a divatot, akkor szólj a fodrászodnak, hogy a leghosszabb hajtincsed se érjen az álladnál tovább. A frufru nagyon jól áll ehhez a frizurához és az aszimmetrikus tincsekkel még egyedibbé lehet tenni.

A frizurádat könnyebb lesz ápolni, ha jojobaolaj tartalmú hajbalzsamot használsz, amely ápolja és megvédi a hajadat a károsodástól.

Az egyenes hajszálak esetében is érdemes a rövid tincseket választanod, a Bubi frizura kiemeli az arcod szépségét.

A göndör hajú hölgyeknek a hosszabb tincsek jobban állnak, ha túl rövid frizurát választasz, az nem biztos, hogy úgy fog mutatni, mint a fotókon. A teltkarcsú hölgyek is óvakodjanak a túl rövid hajtól, mert az még inkább kerekítheti az arcukat.

Középhosszú Bubi frizura

A tincseid elől akár a válladig is érhetnek, hátul pedig lehetnek rövidek. Ez a frizura a legtöbb hölgynek jól áll.

Hosszú Bubi frizura

A kerek arcú hölgyeknek javasolják ezt a frizurát. Ettől oválisabbnak tűnik majd az arcformád. Ha szereted az újdonságokat, festesd több színűre a tincseidet.

Lépcsőzetes frizura

A lépcsőzetes vágás idén is divat, főként akkor, ha hullámosra van beszárítva. A vékony szálú haj esetében is dúsabb hatást kelt. Ha nem tudsz mit kezdeni a hajaddal, mert lelapul, akárhogy próbálod formázni nem sikerül, akkor érdemes ezt a frizurát kipróbálnod.

Hosszú aszimmetrikus tincsek

A hosszú haj is lehet enyhén aszimmetrikus. Rengeteg híresség kedveli ezt a hajvágást!

Hosszú haj hosszú frufruval

A frufru nagyon divatos idén. Az egyenes és a hosszabb frufru is divatos.

6 videót mutatunk, amelyeket megmutathatsz a fodrászodnak, ha azt szeretnéd, hogy olyan legyen a megjelenésed, mint a legszebb sztároké.

Videó 1 ⬇ – Rövi haj első variáció

.

Videó 2 ⬇ – Rövid haj második variáció

.

Videó 3 ⬇ – Rövid göndör haj

.

Videó 4 ⬇ – Középhosszú göndör haj

.

Videó 5 ⬇ – Középhosszú Bubi frizura

.

Videó 6 ⬇ – Gyors és nagyon divatos frizura


A megfelelő frizura még gyönyörűbbé és nőiesebbé tesz!