Semmit sem tudsz eltitkolni! Amit elmond rólad a hétköznapi frizurád

Ahogy előtted is ismert, a szokások sok mindent elárulnak!  Miért is kellene, hogy a hétköznapi frizurád elrejtse a személyiséged jó és rossz oldalát?

Valóságban a haj sokat elárul annak a tulajdonosáról. Farkinca, copf, hajfonat, ezek a kedvenc frizuraformák. Vajon az emberi tulajdonságok hogyan kapcsolódnak egymáshoz?

Miről mesél a frizura?

 1. Nyugodt és néha még hidegvérű is. Az ilyen jellemet csak irigyelni lehet!
 2. Praktikusság a fő jellemvonásod. Nem érdeklődsz mások drámája és pletykája iránt… Minek ez az olyan embernek, aki magabiztosan boldogul az életben?
 3. Összeszedett és független vagy, szereted, ha minden világos és a helyén van. Mindenben értékeled az egyszerűséget.
 4. Te egy kreatív ember vagy, aki értelmiségi és esztéta. Nem bírod az ízléstelenséget és magadhoz hasonló emberekkel próbálod feltölteni a környezeted.
 5. Sokan úgy gondolják, hogy nálad nyugodtabb embert nehéz lenne találni, de ha sikerül felbosszantaniuk, akkor jobb, ha mindenki menekül! Egyszerűen az ilyen fajta szellemességet és kemény humort nem mindenki viseli el.
 6. Nyitottságod néha zavar téged, de te azok közé az emberek közé tartozol, akik mindig képesek segítséget nyújtani még az ismeretleneknek is.
 7. Az ismeretleneknek harcos nő vagy, és a hozzád közelálló embereknek finom és nőies. Mindig kiállsz az tisztesség és az igazság mellett, téged nem tudnak átverni!
 8. Magabiztos nő vagy, még a kellemetlen kritika sem hoz zavarba. Nincs szükséges sok barátra, viszont a baráti körödben hű barátként ismernek. Pozitív energiával töltesz fel mindenkit!
 9. Te, mint romantikus személyiség mindig nyitott vagy a tudásra és az új élményekre. Az emberekben csak a jót látod, ezért gyakran csalódsz a körülötted levőkben. Az örök optimista és a pozitív felfogású – biztosan rólad van szó!
 10. Külsőleg nagyon hiúnak látszol. Hogy is viselkedne az az ember, aki csak a saját magának kitűzött célját szeretné megvalósítani, semmi értelme a felesleges beszélgetésnek!  Hozzá szoktál ahhoz, hogy mindent saját erődből érsz el, és nincs szükséged mások segítségére.
 11. Művész ember vagy gazdag belső világgal! Unalmas munka nem neked való: művészetben és a kreativitásban éled ki magad.
 12. Meghallgatsz másokat és jó megfigyelő is vagy. Minden apróságra figyelsz, ami segít, hogy vezető egyéniség legyél.
 13. Jól jelképezi az önuralmat – ez vagy te. Azok közül való vagy, aki először gondolkodik és utána cselekszik, nem pedig fordítva.
 14. Már észrevetted, hogy mások neked gyakran kiöntik a szívüket?  Nyugodtság, jólneveltség, lelkiismeretiség – miért ne bíznának meg benned?
 15. Természetedtől fogva te vagy a született optimista! Értékelsz minden pillanatot és nem vesztegeted az életed semmiségekre. Nem olyan könnyű téged megsérteni, mint ahogy azt mások gondolják. Valójában az ilyen erős személyiséget, mint te csak keresni lehet…
 16. Lehet, hogy szeretsz álmodozni, elmélyülni az alkotó tevékenységben, de ez nem akadályoz téged abban, hogy megcsináld azt, ami szerepel a „Szükséges megcsinálni” listán.
 17. Mindig eléred a kitűzött célokat és kellően határozott természettel és olyan csodálatos képességgel rendelkezel, amivel koncentrálni tudsz a magadnak kitűzött jövőbeni terveidre.

Meglepő, hogy a hétköznapi frizura ennyi mindent elmesél a tulajdonosáról! Az, hogy melyik frizurát részesíted, előnybe az sok mindent elárul…

Most már érdekes lenne tudni, hogy az igazat mondja e rólad a frizurád?