Soha ne bántsd meg ezt a 3 csillagjegyet, mert ők megbocsájtanak, de nem felejtenek…

Ma megismertetjük veletek azt a három csillagjegyet, amelynek szülötteit ne bántsátok meg soha, mert nem bocsátják meg és nem felejtik el.

Bika

A Bika csak azokat az embereket fogadja el maga mellett akiket igaz embernek vél, ha hibázol és megbántod őt, akkor ne csodálkozz, ha nem kapsz egy második esélyt tőle. A Bika számára sokat jelentenek a körülötte lévő emberek, de nem tudja megbocsátani azt, ha elárulják sőt, ha megbántva érzi magát akkor megpróbál bosszút állni az illető személyen.

Skorpió

Abban az esetben, ha megsértesz egy Skorpiót nagy az esély arra, hogy nem bocsát meg, mindig észben fogja tartani azt amit tettél vele. Ha úgy érzi, hogy nagyon súlyos dolgot követtél el ellene akkor bosszút áll rajtad, mindez azért történhet meg, mert a Skorpió minden apró részletre figyel és az agyába vési minden egyes szavad. Jó lesz vigyázni vele mert, ha úgy érzi, hogy átlépted azt a bizonyos határt akkor kizár az életéből.

Bak

A Bak nagyon öntelt, ha valaki megbántja, akkor nem tudja túltenni magát rajta és azt a személyt aki megbántotta őt kizárja az életéből. Ha megsértesz egy Bakot, akkor ne lepődj meg azon, ha a telefonszámodat is kitörli és soha többé nem beszél veled. A Bak számára egy tévedés, vagy egy árulás olyan dolog amelyet nagyon nehéz elfelejteni, sőt lehetetlen.