Te is látod a tenyereden az M betűt? Tudd meg, mit jelent!

Tenyerünkből személyiségünkről, jellemvonásainkról nagyon sokat megtudhatunk. A vonalakból kiolvashatjuk a ránk jellemző vonásokat. Ehhez azonban ismernünk kell az egyes vonalak jelentését és azt, hogy együttesen mit szimbolizálnak.

Ha a tenyeredben megtalálod az M betűt, ami több vonal összességéből áll össze, tudnod kell, hogy igazán különleges vagy! Remek megérzéseid vannak és üzlettársnak is kiváló vagy. Ha a saját tenyeredben nem, de párodéban ott van ez a jellegzetes alakzat, légy elővigyázatos, hiszen azonnal megérzi, ha hazudnak neki.

Amennyiben az M betű egy nő tenyerében látható, azt jelenti, hogy jóval fejlettebbek az ösztönös megérzései, mint a férfiaknak. Ha a párja kezében is ott van az M, akkor is a nő a dominánsabb fél kettejük közül.

Ezek az emberek kihasználják az adódó lehetőségeket, bátran változtatnak az életükön, hogy boldogabb életet élhessenek. A hagyomány szerint régen prófétának tartottak azokat, akiknek az M ott volt a tenyerében, így ha te is közéjük tartozol, mostantól értékeld jobban magad!