Vett egy vázát és néhány szál virágot, káprázatos dekorációt készített belőle!

A virágokat szinte mindenki szereti, ma megmutatjuk, hogy a hagyományos vázákba tett virágcsokrok helyett, hogyan díszítheted a lakásod friss virágokkal. Ha van virágoskerted, akkor könnyedén felhasználhatod az éppen nyíló virágokat, a lakás díszítéséhez. Ezzel a módszerrel különlegessé teheted a lakásod, de egy családi ebéd is hangulatosabb lesz, az ilyen lenyűgöző dekorációktól. Nem kell virágboltban megvásárolnod a drága virágcsokrokat, te magad sokkal egyedibb és szebb virágkompozíciókat készíthetsz, mint amit a boltban lehet kapni.

Különleges virágdekorációk, amelyeket könnyedén elkészíthetsz

1. Káprázatos, hogy milyen könnyedén lehet ilyen fantasztikus dekorációt készíteni. Csak egy színes bögrére van szükség és néhány száll virágra.

2. Az egyik legvidámabb nyári dekoráció. Fogj egy fagylalttölcsért, állítsd bele egy vizespohárba és tégy bele néhány száll rövidre vágott rózsát. Nyári összejövetelekre, babazsúrokra is kiváló választás.

3. Az egyszerűsége és kifinomultsága lenyűgöző.

4. Egy formás pohárba önts egy kevés vizet, egy szál fehér rózsát vágj rövidre és tedd bele.

5. Egy nagyobb méretű zöld levéllel tekerj körbe egy vizespoharat, majd spárgával kösd körbe. Ezzel a módszerrel bármilyen poharat különlegessé tehetsz. Arra azonban figyelj, hogy milyen leveleleket használsz, mert a növények között akadnak olyanok, amelyek mérgezőek.

6. Egy pohár, kevés víz bele, egy száll színes virág és néhány gyöngy, máris kész az ünnepi asztaldísz.

7. Káprázatos, ugye?

8. Őszi asztaldekorációnak is remek választás.

9. A gyümölcsök és a virágok különleges hangulatot teremtenek. Egy formás üvegtálba tégy néhány citromot, majd állíts bele sárga rózsát, vagy más sárga virágokat. A tálat kösd át egy szalaggal és kész is a különleges dekoráció.

10. Nagyon ünnepi!

11. Egy nagyobb vázába, vagy üvegtálba önts vizet, tégy bele néhány karika citromot és lime-ot, majd állíts bele nyári virágokat.

12. A gyümölcs és a virág tökéletes ötvözete.

13. Néhány kavics, egy kis homok, fehér rózsa, száraz ágak és zöld növények, ennyi kell csak ahhoz, hogy tengerpartokat idéző káprázatos dekorációt készíts. Akár egy szalaggal is átkötheted a poharat.

14. Egy formás vázába önts vizet. Fogj néhány fehér virágot és kösd át őket egy szalaggal, állítsd bele a vázába és már kész is a dekoráció.

15. Egy díszes pohárban a virágok és a zöld növények is remekül mutatnak

16. Vizespohár, néhány kavics, páfrány és úszógyertya, ennyi kell csak ahhoz, hogy különleges hangulatot teremts a lakásban.

17. Egy nagyobb méretű üvegpoharat tölts meg vízzel, rakj néhány követ az aljába, állíts bele egy szál rózsát, vagy más virágot. A tetejére tégy egy úszógyertyát, ezzel az egyszerű dekorációval káprázatossá teheted az otthonod. Ünnepi eseményekre és meghitt vacsorákra is jó választás.

18. Az egyik legegyszerűbb dekoráció, válassz néhány virágot, vágd le a szárukat és tedd őket az asztalra. Egy borospohárral fedd le és a pohár talpára állíts egy gyertyát.

19. Nagyon elegáns, minden ünnepi alkalomra megfelelő választás.

20. Egy nagy pohár vízbe állíts egy szál virágot, a leveleit pedig tekerd bele a pohárba, különleges összhatást érhetsz el így.

21. A színes poharak is felhasználhatóak dekoráció készítéséhez.

A fenti módszerekkel könnyedén készíthetsz különleges lakásdekorációkat, vagy egyedibbé teheted az ünnepi asztalokat. Neked melyik tetszik a legjobban?