A bőr jegelésének 6 elképesztő hatása

Szeretnéd megtudni, hogy a jéghideg kezelés hogyan varázsolja gyönyörűvé a bőröd? Most mindent megtudhatsz erről a népszerű reggeli és esti szépség rituáléról!

1. Ragyogó bőr

Amikor a bőrre tesszük, a jégkocka élénkíti a vérkeringést, ami természetes ragyogást ad az arcnak. Még ragyogóbb lehet a bőröd, ha gyümölcsös jégkockát használsz!

2. Szépséghibák eltüntetése

A jégkocka csökkenti a gyulladást, így a pirosságot is a pattanásoknál és különböző foltoknál. Közvetlenül helyezd a jégkockát a pattanásra, tartsd ott néhány másodpercig, míg zsibbadni nem kezd. Ezt minden este elvégezheted.

3. Sötét karikák ellen

Ha uborkalevet és rózsavizet fagyasztunk le, hatékonyan használhatjuk a szem alatti karikák eltüntetéséhez. Csökkenti a duzzanatot is, ami elárulja, hogy az elmúlt éjszakát nem alvással töltöttük.

4. Javítja a bőrszínt

A jégkocka a legolcsóbb bőrtónus javító. Szebbé teszi a bőrszínt, miközben simává is varázsolja a bőrt. Mivel a jégkocka összehúzza a pórusokat, érdemesebb alapozás előtt használni az egyenletesebb eredmény érdekében.

5. Smink helyett

Ha már nincs időd sminkelni, kapd elő a jégkockát, csavard egy ruhába és dörzsöld át vele az arcod. Azonnal felfrissülsz és természetesen szép kinézetet kapsz!

6. Ráncok megelőzéséhez

A jégkocka késlelteti a ráncok és az öregedés már jeleinek kialakulását.

Fontos tudni, mielőtt nekiállnál a jegelésnek:

  1. Mindig viselj kesztyűt, hogy tudd megtartani a jégkockát!
  2. Ha a jégkockát törölközőbe csavarod, éppen ugyanolyan hatást fogsz elérni, mintha közvetlenül alkalmaznád a bőrödön!
  3. A nagyon hidegtől elrepedhetnek a hajszálerek, ezért sose tedd a jégkockát rögtön a fagyasztóból az arcodra! Várj egy keveset vagy csavard törölközőbe!
  4. Csupasz jégkockát ne használj a bőrön, ha azon repedt hajszálerek vannak!
  5. Ha elviselhetetlennek érzed a jegelést, hagyd abba. Sehol ne használd 15 percnél tovább a jégkockát!
  6. A jégkockát készítheted zöld tea, rózsavíz, citrom, kamilla tea, uborka és más bőrbarát anyag hozzáadásával is.