A kislány úgy gondolja, hogy a reptérre mennek, a felszálló gépeket nézni, nem is sejti, hogy az édesapjával találkozik

A kicsi gyerekek minden körülöttük lévő dolgot kíváncsian figyelnek és persze minden gyereknek más és más dolog tetszik. A mai videóban szereplő kislány, szeret kimenni a repülőtérre és onnan figyelni a repülők felszállását és landolását.

Az édesanyja tudja, hogy a gyerek mennyire élvezi ezt, ezért elég gyakran kiviszi a gyereket a repülőtérre. Az alig néhány éves kislány már látta néhányszor a katonai szolgálatot teljesítő édesapját amikor a munkahelyére indult és nem igazán örült annak, hogy nélkülöznie kell őt.

Amikor az édesanyjával a repülőtérre mennek lehet, hogy a kislány mindig abban reménykedik, hogy a következő géppel az édesapja is megérkezik, ez a vágya ez alkalommal teljesült is. Miközben a kislány a repülőgépek le és felszállását figyelte, az édesanyja arra kérte őt, hogy jöjjön egy kicsit közelebb hozzá majd megmutatta neki, hogy melyik irányba nézzen.

A kislány nem tudta, hogy mit akarhat az édesanyja, de rövid idő elteltével amikor meglátta az édesapját besétálni a repülőtérre azonnal minden értelmet kapott. A kislány reakciója amikor megpillantotta az édesapját, lenyűgöző volt. Odaszaladt hozzá, majd könnyes szemekkel és határtalan boldogsággal úgy átölelte az édesapját mintha sohasem akarná elengedni őt. Az öröme az arcára volt írva, a szülei büszkék lehetnek arra, hogy a gyermekük ilyen érzelmi világgal rendelkezik.