A leggyönyörűbb idézetek Liam Neeson-től!

Liam Neeson Royal Film Performance 2010: The Chronicles Of Narnia: The Voyage Of The Dawn Treader held at the Odeon and Empire Cinemas on Leicester Square. London, England - 30.11.10 Credit: (Mandatory): WENN.com

“A szerelem az egyetlen olyan dolog, ami nem fáj. ” Liam Neeson idézetei számtalan embert megérintettek világszerte. Mi is összegyűjtöttünk néhányat a legszebb idézetek közül, reméljük hogy ti is érdeklődéssel fogadjátok őket.

1. Mindenki azt mondja, hogy a szerelem fáj, de ez egyáltalán nem igaz. A magány fáj… Az elutasítás fáj… Egy személy elveszítése fáj… Az egyedüllét fáj… Ezeket a dolgokat mindenki összetéveszti a szerelemmel, de a valóságban a szerelem az egyetlen olyan dolog a világon amely elmulaszt minden fájdalmat és újra boldoggá teszi az embert. A szerelem az egyetlen olyan dolog a világon, ami nem fáj.

2. A férfiak attól félnek a legjobban amit nem láthatnak.

3. Egyes reggeleken arra ébredek, hogy azt hiszem minden jól alakul. Más napokon pedig azt kérdezem mit keresek én itt, mi az én feladatom.

4. Több kell légy, mint egy személy a körülötted élő emberek szemében.

5. Emberek között élsz és vannak problémáid. Ez nem jelenti azt, hogy az élet nem lehet szép.

6. Mindig a szerelem a válasz, nem hiszitek?

7. A nyelvünkben nincs egyetlen csont sem, mégis annyira erős tud lenni, hogy tönkretesz egy szívet.Vigyázz arra amit mondasz.

8. Az, hogy a világot szebbé tegyük a gyermekeink számára, egyesít mindenkit.

9. Imádom mikor az Univerzum összeesküvést sző a javamra.

10. A család a legfontosabb számomra. Ez így kellene legyen minden egyes ember számára ezen a földön.

11. Nagyon érdekes, minél fontosabb személy leszel, annál több ember kínálja a portékáit számodra ingyen.