Megbocsájthatatlan! A lányok többsége rosszul készíti el ezt a fajta frizurát!

A hölgyek általában milyen fajta frizurát készítenek, ha sietnek? Természetesen lófarok típusút. Ez a fajta frizura ugyanúgy segít, ha nem volt időd megmosni a hajad vagy csak otthoni teendőiddel foglalkozol, és csak azt akarod, hogy ne zavarjon a hajad.

A magas copf ünnepi alkalomhoz illő és nagyon sok fajtája létezik. A nők többsége azonban nem megfelelően készíti el ezt a frizurát és ezért gyakran egyszerűnek tűnik és nem is dobja fel a külső megjelenését a viselőjének. A Bidista.com szerkesztősége most megmutatja, hogy hogyan készíts 5 perc alatt egy megemelt, dús copfot, mely még a vékonyszálú hajúaknak is előnyösen fog állni.

Hogyan készítsünk megemelt copfot

1. Közvetlenül a hajmosás után, kend be a hajad hajformázó szerrel, hogy ne hulljon szét. Jól fésüld át és a hajadat, majd válaszd szét kétfelé.

2. A hajad alsó feléből készíts egy igényes copfot. Majd oszd szét két részre és a hajguminál, rögzítsd az alsó felét egy kicsi karmos csattal.

3. Most kezd el formázni a hajad felső részét. A fejtet tetejére készíts egy könnyű tupírt.

4. Finoman fésüld össze a hajad, hogy ne álljon össze-vissza. Fogd össze a hajad az előzőleg elkészített copffal. Ahhoz, hogy ez jól sikerüljön, használj gumis kapcsot, vagy egy egyszerű gumira rögzíts 2 db nagyon vékony hajtűt.

5. Most copfból egy hajtincset tekerj körbe a gumi körül. Rögzítsd hajtűvel. A frizura elkészült!

A frizura elkészítéséhez csupán 5 percre van szükséged. Viszont ezért szenzációs copfot kapsz. Még ha vékony szálú is a hajad, a copfod akkor is dúsnak fog tűnni. Tekintsd meg, hogy ez a leány milyen ügyesen készít egy szép copfot.

Legyél maximálisan vonzó minimális időráfordítással! Ne felejtsd el barátaiddal megosztani ezt a tippet!