A macska elvitte a kölykeit vendégségbe – a kutyához! Ennél meghatóbb találkozót nehéz lenne elképzelni!

Mother cat with kittens came to old friend Кошка привела котя...

Mother cat brings new kittens to meet an old friend...an old dog friend. And our hearts have never been warmer! http://bit.ly/1OKgkQ2

Közzétette: PoochPal – 2015. december 13., vasárnap

A kutyák és a macskák ritkán válnak barátokká, ahogy a mondás tartja: kutya-macska barátság… De ha ez megtörténik, akkor soha el nem választható barátokká válnak. A maguk módján az öröm és a bánat pillanataiban is együtt lesznek, együtt töltik az időt, megosztják egymással az ételt és a lakhelyüket is.

Ennek a történetnek a szereplője két kóbor állat, akik találkoztak és többet soha nem hagyták el egymást: egy macskáról és egy kutyáról szól. A kutya mindig megvédte a kis barátját, segítette az életben maradását, és az megosztotta vele az ételét, és gondoskodott róla abban a pillanatban is, amikor a macska a kiscicák születését várja. Ezt a nehéz időszakot nagyon nehéz lett volna a macskának egyedül túlélnie, de szerencsére volt egy igaz barát a közelében.

És amikor a macska anyává vált, az első, akinek bemutatta a kölykeit, a kutya volt. A kutya persze rögtön barátjává fogadta a macskakölyköket is. És míg az anyamacska kissé pihent, a kutya élvezettel foglalkozott a kiscicákkal. Hihetetlen, hogy két ilyen különböző állat megtalálta a „közös nyelvet”. És még inkább meglepő és megható az a melegség, amellyel egymáshoz viszonyulnak.

Mindenképpen javasoljuk, hogy te is nézd meg a videót erről a gyönyörű barátságról! Figyeld meg, milyen jól szórakozik kutya, macska együtt! Ha tetszett a videó, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!