Az oroszlán az egyik legcsodálatosabb csillagjegy! Szerencsés vagy, ha van egy oroszlán csillagjegyű ember a családodban!

Az Oroszlán jegyében született személyek kreatívak és meg van az a tulajdonságuk, hogy az életüket a saját szabályaik szerint éljék. Általában intelligens emberek, nem félnek a kihívásoktól, de néha büszkék. Most pedig lássuk, hogy miért is ők a legjobbak.

1. A Napsütés a lételeme

Az Oroszlánok életében nagy szükség van a Napra és a fényre. Aki olyan szerencsés, hogy közel kerülhet egy Oroszlán jegy szülöttéhez az megtapasztalhatja, hogy milyen vidám és boldog ez a csillagjegy. Az Oroszlánok azt szeretnék, ha nyár lenne egész évben.

2. Az Oroszlán képes megbocsátani

Maximálisan megbízhatsz benne, mert lojális. Ha megharagszol rá akkor ő nem fog megállítani, de ő képes megbocsátani, amikor szükséges.

3 …vagy egy életre szóló ellenség

Ahogyan azt már tudjátok az Oroszlánnak nagyon jó a memóriája, de senkit ne tévesszen meg a bája. Ha dühös és nem kérnek bocsánatot tőle, akkor nem lesz könnyű kibékülni vele.

4. Az Oroszlánok tudnak ajándékozni

Ők nagyon barátságos emberek, ki tudják választani a legjobb ajándékot és nem várnak semmit sem cserébe.

5. Azt is szeretik, ha ajándékot kapnak

Ne ajándékozz az Oroszlánnak bármit, csak jól átgondolt ajándékot. Szereti, ha valaki figyelmes vele, de a drága, luxus ajándékokat kedveli.

6. Egy Oroszlán mellett mindig vidám leszel

Ha nem tudsz spontán lenni, nem szórakozol eleget, akkor szükséged van egy Oroszlán jegyben született emberre, mert ő mindig vidám.

7. Ne tervezz egy Oroszlánnal

Persze, hogy meg kell őt hívnod minden összejövetelre, de ne hidd azt, hogy pontos lesz ezért is olyan titokzatos. Sokkal nagyobb lesz az öröm amikor egyszer csak megjelenik az összejövetel ideje alatt.

8. Az Oroszlán otthon is jól érzi magát

Szeret pihenni, filmet nézni, a macskáját simogatni, kényelmes ruhákban járni, de ugyanakkor azt is szereti, ha törődnek vele.

9. Az Oroszlán nagyon gondoskodó a szeretteivel

Ő nagyon jó vezető, ezért biztosítja a családja és a szerettei számára a biztonságot. Ha megsebzed egy közeli hozzátartozóját, akkor hallhatod egy mérges oroszlán üvoltését.

10. Az Oroszlán mindennel megbirkózik

Ő tudja, hogyan tegye rendbe a dolgokat és, hogyan szabaduljon meg mindentől ami már nem hasznos a számára. Ez nem csak a rendrakásra érvényes, hanem bármilyen szituációra ami az életben adódik. Tehát, ha valamilyen problémád van akkor hívd fel őt, mert segíteni fog megoldani azt amit szeretnél.

11. Egy Oroszlán mellett mindig jól nézel ki

Elegendő, ha egy Oroszlán mellett vagy mert az ő ragyogása rád is hat. Ő mindég segíteni fog neked abban, hogy a legmegfelelőbb ruhát válaszd. Megbízhatsz benne, mert ő egy született divatdiktátor.

13. Az Oroszlánban megbízhatsz

Ha az Oroszlán megbízik benned, akkor ugyanazt várja cserébe. Ne félj tőle, ő melletted lesz.

14. A negatív jellemzői sikeres emberré teszik őt

A magabiztossága és az okossága gyorsan átváltozhat büszkeséggé, ezért is annyira sikeres, de a lelke legmélyén egy Oroszlán mindig nagyon jó marad.