Ez a 3 csillagjegy nagyon különleges! Megértőek, türelmesek és a családjuk a legfontosabb a számukra!

A csillagjegyek szülöttei között van néhány nagyon különleges, akik a türelmükről, kitartásukról és kedvességükről ismerhetőek fel. Remek házastárs és szülő válik belőlük, a család a legfontosabb a számukra!

Bak

Mivel visszahúzódó típus, sokan nem is gondolnák róla, hogy milyen kedves és odaadó tud lenni. Sokak szerint zárkózott személyiség, de ez nem így van, csupán azok között az emberek között érzi jól magát, akiket szeret. Ő nem az a típus, aki elmegy a kolléganőkkel kávézni, hogy pletykálhasson, idejét inkább a családjával tölti. Türelmes és odafigyelő, nagyon jó szülő válik belőle! Rá mindig számíthatnak a családtagjai! Kitart azok mellett akiket szeret, de nem könnyű a közelébe férkőzni, az ismerősökkel nem sokat törődik, nem hozzák lázba a pletykák. Nagyon kitartó, így kiemelkedő eredményeket érhet el a munkájában. Nem riad vissza a feladatoktól, mindig többre törekszik.

Ikrek

A legtöbben könnyelműnek és meggondolatlannak tartják, pedig ő nem ilyen, csak egyszerűen nem idegesíti magát minden apróságon. Végtelen türelme van a szeretteihez, ezért válik belőle remek szülő! Nagyon kitartó és ennek meg is van az eredménye! Nem szeret veszekedni, ő inkább kedvességgel próbálja meg elérni a céljait. Nagyon megértő, ezért a családja mindenbe beavatja. Ha szükséges, ő jó tanácsokkal látja el a szeretteit. Nem szereti a konfliktusokat, de ha úgy érzi, hogy meg kell védenie a szeretteit, akkor nem ismer határokat! Ha valaki csúnyán néz a gyerekre, vagy a párjára, az jobb ha menekül előle! Ha tudja, hogy igaza van, akkor megvédi magát és a szeretteit. A kitartásának és a türelmének köszönhetően remekül kezeli még a nehéz helyzeteket is, ezért a munkahelyén is bátran rábízzák a felelősségteljes feladatokat.

Rák

Vidám és nyugodt személyiség, de ha egyszer valaki megbántja, az jobb ha menekül! Nem szereti a konfliktusokat, éppen ezért nem is veszekszik, de egy jól átgondolt mondattal úgy meg tudja bántani a haragosát, hogy az többé szóba sem akar állni vele. Ezért örömmel vállal olyan munkát, ahol a kommunikáció fontos. Otthon azonban lehull a páncél és előjön a kedves, türelmes, megértő énje. A család a mindene, akkor érzi magát a legjobba, ha velük lehet! Ő az a személy, aki nem ismeri az önzőség fogalmát, mindent azért tesz, hogy boldog életet biztosítson a szeretteinek. Akkor érzi magát igazán boldognak, ha a családban minden rendben van.