Ez a 80 éves nénike lepipálja a stylistokat – egy hét alatt több millióan tekintették meg a videóját

A természetes külső – csodálatos. Semmi kivetni való nincs abban, ha kihangsúlyozzuk azt, amit a természet adott nekünk. A nőknek ebben segítenek a kozmetikumok, ha azt megfelelően alkalmazzák.

Függetlenül a tiszteletre méltó kortól, ez a 80 éves hölgy tudja, hogy hogyan adja el magát. Jobban sminkeli magát, mint néhány tapasztalt stylist, amiről most ön is meggyőződhet.

Egyszerű és olcsó! (kattints ide) mutatunk egy egyszerű és elronthatatlan receptet! Miért nem ismertem hamarabb ezt a receptet?

Amint ez a videó felkerült a netre, a hölgy igazi sztár lett az interneten. Egy hét alatt egy millióan tekintették meg a videóját.

Átváltozás

Első lépésként a hősnőnk megtisztítja az arcbőrét, ez az alap. Majd felviszi a primert aztán az alapozót, majd ezt követően a színtelen kőpúdert, hogy fénytelenítse a bőrét.

Majd szájkontúr ceruzával körberajzolja az ajkát, ezt követi a rúzsozás.

Majd a szemöldökök.

Egy kis szemhéjfesték és ne feledkezzünk meg a szemkontúrról sem! Nézzék, milyen hangsúlyosak!

Szempillaspirál festék.

Még néhány apróság és elkészültünk. Már csak a parókát kell felvenni, felöltözni és megfelelő kiegészítőket hozzáadni. Készen is vagyunk!

Valóban, ez a hölgy smink nélkül is a korához képest jól néz ki. De a sminkelést követően kivirágzik és a környezete nem hiszi el hogy ez a hölgy közel 80 éves!

Tetszett a cikk? – akkor nyomjon a megosztásra és ossza meg a barátaival!