Ez az idei nyári ruhadivat!

Mindenki szereti követni a trendet és a divatot annak függvényében, hogy az egyes ruhadarabokat milyen alkalomra vagy napi használatra szeretné hordani. Meghatározza maga az évszak is hiszen nem fogunk télen bikiniben napozni vagy lenge nyári ruhában ősszel sétálgatni. Egyfajta tükröt mutatunk magunkról mások számára és főleg mi magunk legyünk elégedettek azzal, hogy mit viselünk hogyan öltözködünk bár ahogy a mondás is tartja “Nem a ruha teszi az embert!”. 

Az évek alatt a divat rengeteget változik az évszakoknak megfelelően legyen tavasz, nyár, ősz vagy tél. Minden ember kíváncsian várja, és keresi, hogy mik a jelenleg követendő trendek. Aktuálisan nézzük most meg az idei nyár ruhadivat kínálatát. 

Különféle színben, anyagban, árban alkalomhoz illően és méretben válogathatunk a ruhadarabok között. Az olcsóbb árkategóriától kezdve a legdrágább ruhadarabokig válogathatunk. Az árat meghatározza a márka, az anyag és a szín. Olcsóbb kategóriába megemlíteném a Mágikus női ruhát, mely egyszerű és egyszínű pánt nélküli viselet, lehet kék vagy rózsaszín az M-es mérettől az L-es méretig választható, valamint ennek az ellentétét a drágább árkategóriába sorolható Karl Lagerfeld féle testre simuló réteges fekete színű ruhát, mely elegáns, egyszínű és szűkített viselet S-L-es méretben választható. 

Vannak a márkás nyári darabok ilyenek például a Budmil, O’Neill, Esprit vagy a Sisters Point. Budmil és Esprit ruhadarabok viselése alkalmával inkább sportos mégis nőies, valamint bő fazonú megjelenéssel ruház fel, míg a Sisters Point esetében inkább nőies megjelenést kölcsönöz a mindennapi használat során. Méretekben találunk 4XS-10XL-es méretig, vagy csak olyan darabokat, amelyek egy mérettel rendelkeznek, vagy 34-48-as méret között vannak. Minél szélesebb a méretválaszték, annál könnyebben találunk az alkatunkra megfelelő méretű ruhadarabot. 

Van, akik számára fontos az is, hogy milyen anyagból készülnek a termékek (pl. pamut, jersey, len, szatén, gyapjú, selyem). Az Only virágmintás átlapolt fazonú ruha anyaga viszkóz, míg a Z ONE by ZABAIONE virágmintás ruhadarabja lenből és pamutból készült ez utóbbi minőségibb termék hiszen nemesebb anyagból készült. Milyen hosszú ruhát szeretnénk viselni ezekhez mérten is válogathatunk például a mini Vero Moda rövid ujjú ruha, a Trendyol, Bodycon midi pólóruha vagy egy hosszú estélyi ruha, ami mell alatt strasszos. 

Nem csak színekben, hanem mintákban is gazdag az idei nyári választék. Lehet az virágmintás (pl. JdY, Amilia virágmintás midi ruha), pöttyös (a sportos Budmil női ruha), csíkos és logós (O’ Neill maxiruha mély hasítékkal), kockás, grafikai (Trendyol mintás pólóruha), állatos, absztrakt, trópusi, batikolt, szöveges, etno, geometrikus (pl. Alkalmi csipkeruha), fotómintás, tyúkláb, terepmintás, mintás (pl. Trendyol mintás pólóruha), madaras és gyümölcsös. 

Stílusban választhatunk elegáns viseletet ilyen lehet egy estélyi ruhadarab, hétköznapit, amely akár egy egyszerű trópusi mintás midi shift ruha is lehet, otthonit vagy strand ruházatot (Trendyol maxi strandruha). Válogathatunk továbbá még olyan szempontból is, hogy milyen szabású legyen a ruhadarabunk. 

Bővülő (Haily’s féle Merle átlapolt nyakú ruha megkötővel), egyenes (pólóruha), szűkített (testre simuló réteges ruha), bő (bő fazonú rövid ujjú lenvászon ruha), normál (Esprint, virágmintás sifonruha), átlapolt (mint a Vero Moda egyes ruha darabjai), ejtett vállú (Romi lyocell ruha), aszimmetrikus (Palina trópusi mintás ruha), szűkülő szárú, Petite vagy Curvy. 

Színekben gazdag az idei választék megtalálhatjuk a vidám világos színűeket az elegáns színeket vagy egyszerre több színben pompázó darabokat is. 

A ruha ujjának hossza szerint is választhatunk, lehet ujjatlan (Trendyol Maxi strandruha), rövid ujjú (Mintás pólóruha), hosszú ujjú, háromnegyedes és közép hosszú. 

Minden termék esetben a tartóság is nagy szerepet játszik. 

A divat változásával és az idő előrehaladtával újabb és újabb trendi darabok jelennek meg. Az egyszerűségük mellett a kényelem és a megjelenés diktál az egyes darabok esetében. Az alkalmi ruhák könnyed és áttetsző anyagból készülnek elegánsak mégis dögös kinézetűek. Csipkével vagy egyéb köves díszítéssel, hátul nyitott, rövid vagy hosszú fazonú, mindegyik remek választás az adott alkalomhoz illően.

A sportos, lezserebb ruhadarabok szabadabb érzést adnak viselőik számára hiszen nincsenek alkalmi viseléshez kötve mégis nőiesek maradunk ezekben a ruhadarabokban. Megfizethető árakon szinte az összes nyári trendet követő ruhadarab elérhető a számunkra. Bármelyiket is viseljük az évszak folyamán elmondható, hogy az idei választék is számos meglepetést okozott a számunkra.