Ezekből a jelekből tudhatjuk, hogy őrangyalunk vigyáz ránk

A gondolat, hogy mindenkire egy őrangyal vigyáz, nagy biztonságot adhat. Egyesek úgy vélik, az őrangyal egy spirituális lény, aki segít, hogy jól érezzük magunkat, míg mások szerint egyik elhunyt szerettünk, aki ilyen formában óv minket minden bajtól. Akik hisznek az őrangyalok létezésében, nehezen felismerhető, hogy mikor vannak valójában a közelükben. Azonban néhány jelből mégis lehet következtetni erre.

Róla álmodunk

Az álmokat gyakran tekintik ablakoknak a lélekre, de azt is elárulhatják, ha őrangyalunk a közelben van. A hívők szerint az őrangyalok álmunkban is meglátogathatnak minket, ezzel tudatva, hogy folyamatosan vigyáznak ránk.

Furcsa színű gömbök

Ha vakító fény vagy furcsa színű gömbök jelennek meg a szemünk előtt, hihetjük azt, hogy csak káprázat. Ezek a fények és gömbök azonban állítólag az őrangyalok “járművei”. Ezekkel közlekednek őrzőink és jelzik, hogy ott vannak mellettünk. Ilyen gömböket a mindennapokban és fotókon is gyakran láthatunk.

Édes illat a semmiből

Ha hirtelen édes illatot érzünk, szintén jelezheti őrangyalunk jelenlétét. Az édes illatokkal az angyalok szólítanak meg minket. Ez akár olyan kellemes illat is lehet, ami elhunyt szerettünkhöz kapcsolódik.

Fehér toll

Valamennyi jel közül ez a leggyakoribb. Ha fehér tollba botlunk egy nagyon valószínűtlen helyen, azt jelenti, a legnagyobb szükségünk éppen most van az őrangyalunkra és ő ott is van velünk.