Így kell megfelelően kiválasztani a magas sarkú cipőt. Én csak ezek szerint választok

A magas sarkú cipőt a nők többsége imádja. Viszont, a szebbik nem többsége nem tudja, hogy a cipő kiválasztásnál nem csak a divatot, hanem kényelmet is figyelembe kell venni. A „megfelelő” cipő kiválasztása a könnyedség, a kényelem és a boldogság érzésével ajándékozza meg viselőjét.

A Bidista.com szerkesztősége a mai napon megosztja veled a megfelelő magas sarkú cipő kiválasztásának a titkát. Jegyezd meg ezeket az egyszerű ötleteket, és soha nem fogsz tévedni a cipőválasztásnál!

Kényelmes cipősarok

1. Az első tanács nem bonyolult. Az orvosok is megerősítik, hogy a mindennapos használatban lévő cipő sarka ne legyen magasabb 2-4 cm-nél.

2. A második tanács segít a neked ideális sarokmagasság kiválasztásában. Használd ezt az egyszerű képletet: ( (testmagasság/lábhossz)-1,61)x10. Például, az én testmagasságom 170 cm, a lábam hossza  80 cm. Behelyettesítjük ezeket az adatokat a képletbe: ( (170/80)-1,61)x10=5,15. Ebben az esetben az ideális sarok magassága nekem 5,15 cm.

3. Az ünnepi cipő kiválasztásánál lehet ehhez a trükkhöz folyamodni: kényelmesen el kell helyezkedni a székben és kinyújtani előre a lábat (nem szabad hátra feszíteni a lábujjakat) és meg kell mérni a távolságot a sarok és a felső talppárna közöt. A kapott érték természetes lábhajlítás mértéke, ami megegyezik az ünnepi cipő ideális sarok magasságával.

Kívánjuk, hogy minél többször ragyogj, miközben kényelmes és szép cipő viselsz! Ismerj meg több fortélyt, melyek segítenek a minőségi cipő kiválasztásában.