Mit láttál meg először a képen? A válasz megmutatja, hogy mire vágysz legesleginkább a lelked mélyén!

Mind igaz!

Vannak emberek, akik ragaszkodnak az álmaikhoz, hogy életre keltsék őket. Vannak olyanok is, akik félnek beismerni, mit is akarnak igazán, ezért nem merik elhagyni a kényelmi zónájukat, és továbbra is robotolnak rendületlenül.

Mi most azt javasoljuk, hogy nézd meg az alábbi képet, és válaszolj az következő egyszerű kérdésre: „Mit láttál meg először a képen?”

Most, hogy megadtad a választ, megtudhatod, hogy melyik irányba kell menned, hogyan építsd fel az életedet és az emberekkel való kapcsolataidat. Itt vannak a megoldások:

1) Ha a madarakat láttad meg először:

Ha a madarak voltak az elsők, amikre a pillantásod esett, akkor ez azt jelenti, hogy valami újat keresel, kísérletezel. Rájöttél, hogy az élet egy nagy kaland, amelyen keresztül kell menni. Tehát fedezzed fel az ismeretlent.

Hagyd el az otthon kényelmét, lépj ki a komfortzónádból, ülj repülőre, meg kell találnod a saját utadat, még akkor is, ha félsz és magányos vagy.

A legfontosabb dolog nem a legvégső cél. Élvezzed magát a folyamatot, fogadd el mindazt, amit az élet feléd kínál, mindent, amit elszalasztottál, amikor be van zárva a négy fal közé. Itt az ideje, hogy felszállj a magasba. Fedezzed fel magad, biztosan tetszeni fog!

Következetes, kiegyensúlyozott és figyelmes személy vagy, a tökéletességed a természeted szerves része. Tudod, hogy mit akarsz, és milyennek kell lennie a világnak, ami körülvesz. Arra törekszel, hogy mindent megtégy, hogy még közelebb kerülj az tökéleteshez.

2) Amennyiben a női arcon akadt meg a szemed legelőször:

Ha az első dolog, amit megláttál a képen, egy nő arca volt, akkor az azt jelenti, hogy nincs elég támaszod, szeretnéd, ha szeretnének, szeretnél továbbá elégedett lenni, és úgy érezni, hogy valaki érdekel téged.

Valódi érzelmi kapcsolatot keresel, nem érdekelnek a játékok és az üres flörtölés. Egy őszinte és tiszta kapcsolatot szeretnél. Végre valahára át szeretnéd adni és megnyitni a szívedet egy másik személy számára. Hátha az is hasonlóan érez és tesz!

Általában nagyon igényes vagy, magas követelményeket támasztasz nemcsak magaddal, hanem másokkal szemben is. Az emberek, akik feléd közelednek, megbízhatnak benned, hiszen ki, ha nem te tudod, hogyan adhatsz gyakorlati tanácsokat. Ezenkívül egy nagy szívvel rendelkező személy hírében állsz, nehéz kereteken belül élned, szereted a függetlenséget és a szabadságot.

3) Ha a fát láttad meg elsőként:

Ha először egy fát láttál a képen, az azt jelenti, hogy mélyen le akarsz gyökerezni a szakmádban! Eljött az ideje, hogy minden energiádat a munkahelyi dolgaidba fektessed, hogy tovább fejlődj és erősödjél.

A kreativitásod segít a problémák megoldásában. Jó vezetői készséged van, mindig arra törekszel, hogy mindent megtégy, ami az erődből kitelik, hogy elérd az áhított célodat. Most már túlzottan elkötelezted magad, hogy végrehajtsad azokat a terveket, amelyeken régóta gondolkozol.

Most türelemre van szükséged, de a munkád minden bizonnyal meghozza gyümölcsét. A változások lassan, de biztosan következnek majd be. Mindez bölcsebbé és erősebbé tesz téged!

Egy kedves, nyugodt és körültekintő ember vagy. Sokszor gondolod úgy, hogy jobb, ha csendben maradsz, mintsem hogy megsérts egy másik embert. Könnyen teremtesz kapcsolatokat, az emberek szeretnek veled együttműködni. Egy szabad lélek vagy, aki követi az álmait.

Javasoljuk, hogy végezz el még néhány ilyen tesztet! Az első megmutatja, milyen rejtett képességeid vannak, a második segítségével megtudhatod, milyen a lelki állapotod, a harmadik felfedi a tudatalattid fontos titkát, a negyedik pedig a jellemedről árul el többet.

Ez a teszt segített tisztázni a vágyaidat? Te mit láttál meg először?