Nagyon finom puha bagettet sütöttem, ráadásul forma se kell hozzá ❤️

Kenyeret már sütöttünk itthon, ideje volt kipróbálni a bagettet is. Nagyon jól sikerült, finom és puha lett. Az a legjobb ebben a receptben, hogy nincs szükség bagett sütőformára, a tészta nem fog elterülni, tényleg bagett alakú lesz. Arra kell csak figyelni, hogy ne kelesszük tovább, mint a megadott idő.

Ha eddig még nem sütöttél bagettet, érdemes követned a videóban látottakat, sokkal egyszerűbb, mint gondolnád. Nekünk ez a variáció vált be a legjobban. Szeletelni is lehet, mivel egyáltalán nem morzsálódik. Nagyon szép duci bagettek lesznek, a tésztája könnyed és levegős, nem lesz tömör. Ezzel a kelt tésztával tényleg nem nehéz dolgozni, ha nincs benne tapasztalatod, akkor is könnyen megy majd. Nekünk hamar elnyerte a tetszésünket, az pedig külön öröm, hogy bármikor megsüthetjük, nem azt kell megvenni, ami éppen van a boltban. Friss házi bagettel lephetjük meg a szeretteinket, amikor csak szeretnénk. Mivel egyszerűbb mint a kenyérsütés, ezért mostanában ezt szoktuk készíteni, kevesebb a munka vele, de ez az ízén egyáltalán nem felfedezhető.

Elkészítés:

A videóban láthatod, hogyan készül, a feliratokat kapcsold be hozzá. A videó leírásában a hozzávalók mennyiségét is megtalálod.