Női félcipők – itt vannak a legdivatosabb modellek

Az ősz és a tél nagyon érdekes évszakok, különösen, ha a cipőtrendekről van szó. A dizájnereket általában elragadtatják a stílust és a funkcionalitást ötvöző tervek. Idén sincs ez másként: az őszi és téli szezon divatos modelljei minden időjárásra felkészítenek – a váratlan esőtől a szibériai fagyig. Milyen modellekre érdemes fókuszálni manapság, ha kifejezetten a női loafer cipők közül szeretnénk válogatni? Nézzük!

Női félcipők 2022 őszére – a legfontosabb trendek

A loafer cipő a tökéletes lábbeli az évszakok fordulójára. Még mindig könnyű és kényelmes, de már elég masszív ahhoz, hogy ne fázzunk, és ne akadjunk ki az őszi meteorológiai hullámzáson. Vajon milyen az időjárási előrejelzés a következő napokra? Bizony hűl a levegő. Amit, akár tetszik, akár nem, már kezdünk érezni. Ez annak az egyértelmű jele, hogy bizony ideje lemondani kedvenc papucsaidról és szandáljaidról egy kicsit magasabb szintű hőkomfortot biztosító cipő kedvéért. Mielőtt azonban a szezon legdivatosabb csizmáihoz nyúlnánk, érdemes a női félcipők szortimentjéből válogatni, amit idén uralnak a még mindig könnyű és bokát felfedő, de már bőrből készült, masszívabb, idén pedig igazán vastag talppal jellemezhető loafer cipő modellek. Egyszerűen élvezetesebbé teszik az új szezonba való belépést, ráadásul mindezt igazán stílusosan teszik! Hogy hol vásárolhatod meg a legmenőbb modelleket? Van egy tuti tippünk: a CCC hatalmas választéka a biztos garancia számodra, hogy megtaláld a hozzád leginkább passzoló stílust és színt. Ugorj be a hozzád legközelebbi üzletbe, vagy ha az online vásárlást preferálod, szörfölj a neten, és válogass kedvedre!

A legdivatosabb cipők 2022 őszén? A loaferek!

A vitathatatlan sztár a divatos cipők között 2022 őszén? Még most is egyértelműen a loafer cipő! A legfanatikusabb divatőrültek már tavasszal megszerették őket, és nyilvánvalóan nem akarnak megválni tőlük most sem. Jól is teszik. A klasszikus modellek helyett már akkor is inkább a vaskosabb naplopók örvendtek népszerűségnek, vagyis többnyire a trekking cipők ihlette, vastag talpú platform loafer cipők vitték el a prímet. Az őszi-téli szezonban a loafereket elsősorban olyan divatházak reklámozták, mint a Phillip Lim, a Prada, a Dior és a Chanel. Jellegzetes rojtokkal és egy ideje felkapott láncokkal díszíthetők. Hidegebb napokon ne habozz kontrasztos, csíkos vagy aranyszálas zoknit viselni hozzá. Ez most telitalálat! 2022 őszén nemcsak a loaferek, hanem más platformos cipők is divatosak lesznek. Úgy tűnik, a tervezők azt akarják, hogy a legnagyobb tócsákat is szabadon átszeljük! A tornacipő kétségtelenül a félcipők közé tartozik. Rendkívül kényelmes, könnyű és meleg, ráadásul évek óta nem megy ki a divatból. És ez alól az idei ősz sem kivétel. Mire kell figyelni? Először is, a vastag talp, ahogy erre már bizonyára te is rájöttél, ebben a szezonban nem hiányozhat. Másodsorban színes és patchwork, azaz sokszínű bőrdarabokból, színblokkoló elven válogatva. De lehet ezüst vagy arany is. Na? Melyik cipőt választod 2022 őszére?