Válassz egy ösvényt, és nézd meg merre tart az életed!

Életünk mind külön ösvényen halad, melyek sokszor keresztezik egymást, vagy párhuzamosan futnak. Ma­gunk vá­laszt­hat­juk azt, hogy pon­to­san mi­lyen ös­vé­nyen sze­ret­nék ha­ladni. Dön­té­se­ink pedig ko­mo­lyan meg­ha­tá­roz­zák a jö­vőn­ket. Válassz egyet a hat ösvény közül,és nézd meg mit mond el rólad!

1. ösvény

Nem szereted a közhelyeket, a szürke hétköznapokat. Szenvedélyes, drámai és áradozó típus vagy. Vibráló személyiséged vonzó lehet mások számára. Ez az ösvény is arra utal, hogy szeretsz álmodozni, nem igazán nézel a lábad elé, ami néha jót tenne, mert szembe jöhet egy új lehetőség, személy vagy tárgy. Ne félj új emberekkel barátságot kialakítani, mert fenekestül felforgathatják az életed. Az energiáidat, humorodat sokan szeretik, de időnként nem árt, ha a komolyabb énedet is megmutatod.

2. ösvény

Imádod és keresed az új kalandokat, érzéseket, tapasztalatokat. Merész és bátor személyiség vagy, aki nem tűri, ha játszanak vele. szókimondó személyiségeddel időnként meg is bántasz másokat. Fontos számodra a hűség és a megbízhatóság és ezt nem áldoznád fel semmiért. A köves, emelkedő út arról árulkodik, hogy élvezed a kihívást, nem rettensz meg a nehézségektől, hiszen úgy gondolod, hogy az út végén valami szépben lesz részed. Használd ki, hogy bátor embernek ismertek meg, vágj bele és biztos, hogy célba érsz!

3. ösvény

Szeretsz időt hagyni magadnak, hogy átgondolt, megfontolt döntéseket hozz. Míg egyesek félnek a csendtől és az ismeretlentől, addig te ilyen körülmények között is boldogulsz. A vadregényes ösvény arról árulkodik, hogy szeretsz elmélyedni a gondolataidban, az apró részletekben. Az élet számodra egy nagy kaland, de nem árt az óvatosság, mert a merészséged néha tévútra vezet. A benned rejlő energiák másoknak is erőt adnak. Vigyél magaddal egy társat az új útra.

4. ösvény

Türelmes ember vagy, akit nagyon nehéz felbosszantani. Hamar megbocsátod mások hibáit, és minden problémát meg tudsz oldani egy kedves mosollyal.  Az őszi ösvény arra utal, hogy az életed egy átmeneti szakaszba érkezett. Az ösvény olykor kanyargós, de te tudod, hogyan kell a kanyarokat bevenni. A nyugodtságod, szereteted mások számára igazi menedéket jelenthet. Tanítsd meg nekik, hogyan kell a jövő felé nézni és nem a múlton rágódni.

5. ösvény

Nyugodt és megfontolt típus vagy, aki mély érzelmekkel rendelkezik. Magányos farkasként éled az életed, aki leginkább a maga erejére támaszkodik, nem szeret segítséget kérni senkitől. Az őszinteséget mindennél többre becsülöd, és nem bánod, ha ettől lassabban halad előre az életed. Ugyanakkor vágysz valaki védelemére és szeretetére, egy meleg otthonra. Nyújts ki egy kicsit a kezed, és vigyél magaddal másokat is az utadon, hidd el, képes vagy másoknak is beragyogni az életét.

6. ösvény

Ha ezt a virágokkal teli sétányt választottad, nem vagy egy törekvő, konfliktuskereső alkat. Általában beletörődsz a helyzetedbe, elfogadod azt, amiben élsz. Örömödet leled azokban a tárgyakban, amik körülvesznek, órákig tudsz gyönyörködni a körülötted lévő környezetben és a természetben. A virágos ösvény arról árulkodik, hogy örülsz minden apró változásnak, a kis dolgoknak, de a kalandokat, az új dolgokat is szereted. Itt az ideje, hogy olyan dolgokat is kimondj, amelyek már régóta foglalkoztatnak, amit már régóta szeretnél megtenni.

Forrás: zoldujsag.hu